29 / 04 / 2024

Emlak 2013 Fuarı'na kimler katılacak?

Emlak 2013 Fuarı'na kimler katılacak?

Gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörleri Emlak Fuarı'nda buluşuyor. CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından organize edilen Emlak Fuarı'nın ikincisi 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



 EMLAK 2013-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuan emlak alınlarını, satıcılarım ve finans kuruluşlarım 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de bir araya getiriyor. CNR Emlak Fuan CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık organizasyonuyla T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleşiyor. 


20 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Fuarla ilgili bilgiler veren CNR Holding CEO'su Cem Şenel, nihai tüketicilerin, yatırımcıların ve yabancı alıcıların projeleri yerinde görebüeceğini belirterek ulusal ve uluslararası düzeyde 20 bin ziyaretçiyi fuara beklediklerini söyledi. CNR Emlak Fuan'nm CNR EXPO'da 20 bin metre kare alanda yapılacağım ifade eden Şenel, ulusal ve uluslararası yatırımcıların katılıma firmalarla aynı çatı altında buluşacağını, fuarın geliştirici, yüklenici, yatırımcı, aracı ve yan sektörlerin diyaloğunu sağlayacağım kaydetti. Şenel, "AB ülkelerinden, Türki Cumhuriyetlerden, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, İran, Ürdün ve Kuveyt'in aralarında bulunduğu ülkelerden yatırımcılar fuarımızı ziyaret edecek" dedi. 


ORTA DOĞULU YATIRIMCILAR GELİYOR

Geçen yıl İstanbul'da birincisi yapılan ve 100 milyar dolar yatırımı temsil edilen Körfez (Ülkeleri Gayrimenkul Yatırım ve İş Geliştirme Konferansı'nın ikincisini de fuar kapsamında düzenleneceğine işaret eden CNR Holding CEO'su Cem Şenel, Daleel Group üe ortaklaşa yapılan konferansa Suudi Arabistan, Katar, Omman, Ürdün ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 3000 dolayında profesyonel yatırımcının kayıt yaptırdığım vurguladı. 


Seminerler düzenlenecek 

ALANINDA uzman isimlerin bulunduğu seminerlerde ise"Mega Proje- Uluslararası İstanbul Finans Merkezi", "İstanbul'un Gayrimenkulde Marka Kent Yolculuğu "Mütekabiliyetten Sonra" konu başlıklarının yer aldığı sektörel detaylar masaya yatırılacak. 

Tapu sorgulama yapılacak CNR Emlak 2013 ziyaretçileri, konut ya da iş yeri kredisi sürecini fuar alanında başlatabilecekler. Ayrıca tapu sorgulaması da Tapu Kadasro Genel Müdürlüğü standından yapılabilecek. Projelerin bulunduğu bölgelere CNR EXP0'dan ring seferleri de gerçekleşecek. 


KİMLER KATILACAK? 

CNR Emlak 2013 Fuarı'na katılan firmalar; konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren "fuara özel" projelerini cazip fiyat ve ödeme koşulları ile görücüye çıkarıyor. Fuara katılan gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerince tanıtımı yapılacak projeler her kesime hitap eden konut ve ofislerden oluşuyor. Organizasyonda, A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve is merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı gerçekleşiyor. 


Fuarda yer alan projeler arasında; Tema İstanbul(MesaKantur-Akdas-Öztas ortaklığı), Avrupa Konutları(Artas), Bakırköy 46/Maslak 1453/my Home(Agaoglu), İstanbul Prestij Park(Bak Yapı), Soyak Evostar, Metropol İstanbul (Varyap-GAP), Vadi İstanbuK Artas-AydınlıKelesoglu-AFK), Deluxe Suits(DS Otelcilik), İstanbul Loft(Rumeli Yapı), Gölmahal(Yalçınlar), Referans Istanbul(Biskon), GünesliPark(AB), Nissa Residence. Koru Florya(Aydınlı-Metal V&pı-ArkeVizyonlife), Haliç Panorama(Mürsel Kahraman), West Wall Villas(Batı Duvarı), Evim Kadıköy(Anka), Elit Grand Palace/Elit Perla Palace(Delmar), Bulvar İstanbul Evleri(Özülke-Özkar), Westside İst./Pashador/Canpark AVM/ Sultanbeyli AVM(Global) de yer alıyor. 


Geri Dön