10 / 05 / 2024

Emlak, çevre temizlik ve kira vergisine taksit yapan bankalar!

Emlak, çevre temizlik ve kira vergisine taksit yapan bankalar!

1 Mart itibarıyla başlayan emlak, çevre temizlik ve kira vergisi ödemeleri için bazı bankalar ekstra taksit imkanı sunuyor. İşte emlak, çevre temizlik ve kira vergisine taksit yapan bankalar...



1- Kira Geliri Vergisi (GMSİ) Ödemenize 4 Taksit Ayrıcalığı! 

Maximiles’ınızla gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirileceğiniz 250 TL ve üzeri Kira Geliri Vergisi (GMSİ) ödemelerinde 4 taksit fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black), Privia Kredi Kartı

Emlak, çevre temizlik ve kira vergisine taksit yapan bankalar!

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar: Aidatsız kartlar

Ek Koşullar: Kampanya 1-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacaktır. Taksit ayrıcalığı için 250 TL alt limiti bulunmaktadır.

• Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirilecek ödemelerde peşin ödeme ve 4 taksit seçenekleri sunulacaktır.
• Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılan 250 TL ve üstü ödemeler doğrudan 3 taksit olarak gerçekleştirilecektir.
• İnternet Şubesi ve İşCep üzerinden yapılacak ödemelerde tek çekim ve 3 taksit seçeneği sunulacaktır,
• Çağrı Merkezinden yapılan ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır.

Not: Bankaların kampanyaları sona erdirme veya değiştirme hakları saklıdır. Kampanyadan yararlanmak için banka ile iletişime geçiniz.


Geri Dön