10 / 05 / 2024

emlak vergisine 3 taksit yapan bankalar

emlak vergisine 3 taksit yapan bankalar

1 Mart itibarıyla başlayan emlak, çevre temizlik ve kira vergisi ödemeleri için bazı bankalar ekstra taksit imkanı sunuyor. İşte emlak, çevre temizlik ve kira vergisine taksit yapan bankalar...

Milli Emlak'tan 3 şehirde 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü  3 şehirde yer alan arsa ve arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Söz konusu arsa ve arazilerin fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan 3 ilde Nisan 2024 fırsatı! 130 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir, İzmir ve Afyonkarahisar'da 3 gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 3 yeni fırsat daha! 2 şehirde 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi müjdesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir İnönü, Eskişehir Odunpazarı ve Kilis Merkez'de yer alan 3 adet araziyi 8 bin TL'den başlayan bedellerle kiraya verecek. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 3 şehirde kiralık arazi fırsatı! Fiyatlarını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 3 şehirdeki araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesindeki o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arazi! KDV'den muaf arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Şubat, 21 Şubat ve 6 Mart'ta yapılacak.

Tapusu olanlara son dakika şoku! Emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam! Aman dikkat! 

Gayrimenkulü olanlara emlak vergisi ile ilgili şok haber geldi. 2024 yılının başında emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...

İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından risk yüksek olan İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

2022'de emlak vergisine ne kadar zam geldi?

Emlak vergisi mükellefleri bu sene ne kadar zam ödeyeceklerini önceden hesaplayabiliyor. Vergi için her yıl yeniden değerleme oranları belirleniyor. Peki, 2022'de emlak vergisine ne kadar zam geldi?

Emlak vergisine yüzde 18.10 zam!

2022  yılı için emlak vergisine yapılacak zamlar belli oldu. Buna göre gelecek yıl emlak vergisine 18.10 oranında zam yapıldı.

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

emlak vergisine 3 taksit yapan bankalar Haberi

emlak vergisine 3 taksit yapan bankalar

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan vergi takvimine göre mal sahipleri ile taşınmazını kiraya vererek gelir elde eden maliklerin bu ay içinde ödemeleri gereken 3 vergi bulunuyor. Bu vergiler emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve kira gelir vergisi olarak sıralanıyor.

Emlak vergisi, konut, işyeri, arsa ya da arazisi olan mal sahipleri tarafından senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Vergi ödemesi ilgili belediyeye yapılıyor. İlk taksit Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödenirken, ikinci taksit Kasım ayında ödeniyor.

Çevre temizlik vergisi, konut ve işyerleri için ödeniyor. Konutlarda su faturasına yansıtılan vergi işyerlerinde belediyeye gidilerek ödeniyor. Vergi ödemesi emlak vergisi ile aynı tarihlerde yapılıyor.

Kira gelir vergisi, geçtiğimiz yıl konut ya da işyerini kiraya vererek istisna sınırından yüksek gelir elde edenler tarafından ödeniyor. Kira gelir...