09 / 05 / 2024

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 



Cumhuriyet'ten Bora Erdin'in haberine göre; Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı iddia edilirken; yerine gelmesi muhtemel isim de gündeme getirildi. 

Aktarılan bilgilerde; bankanın resmi internet sayfasından Nevzat Bayraktar'ın adı kaldırılırken, üst yönetimde yalnızca genel müdür yardımcılarının isimlerinin kaldığı ifade edildi. 

En güçlü genel müdür adayının ise 2020 yılından bu güne Emlak Katılım Krediler Genel Müdür Yardımcısı olarak görevde bulunan Nihat Bulut olduğunu ifade edildi. 

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

NEVZAT BAYRAKTAR KİMDİR? 

Nevzat Bayraktar, 1969'da Bayburt’ta doğdu. 1993'te Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Bayraktar, 1993-1994 yılları arasında İngiltere’de Leeds Metropolitan Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi gördü. 

Bayraktar, Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirlik belgesi ve Bağımsız Denetçi belgesine sahip. 1995 yılında Esbank’ta Dış İşlemler bölümünde yaklaşık bir sene çalıştıktan sonra 1996'da Albaraka Türk Proje ve Pazarlama Müdürlüğü’nde Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Bayraktar, 2003'te Merkez Şube’de İkinci Müdür 2010'da Merkez Şube Müdürü olmasından sonra bu görevi 2016'nın sonuna kadar devam ettirdi. 

Nevzat Bayraktar, 11 Şubat 2020 tarihinden 15 Eylül 2022 tarihine kadar Emlak Katılım Genel Müdürü görevini sürdürdü. 

Emlak Katılım'dan yastık altı altınlar için alternatif ürün: KAD-SİS

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!


Geri Dön