02 / 05 / 2024

Emlak Katılım Bankası'ndan koronavirüse karşı katılım desteği!

Emlak Katılım Bankası'ndan koronavirüse karşı katılım desteği!

Emlak Katılım, ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ önlemleri kapsamında taksit, kâr payı ve anapara ödemelerinde erteleme olanağı sağlıyor.



Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) katılım bankaları koronavirüs salgını sürecinde de ekonominin iyileşmesi için çalışmalarını hızlandırdı. Katılım bankalarının ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ önlemleri kapsamında, müşterilerin finansal hizmetlerden sağlıklı şekilde yararlanması amaçlanıp çeşitli tedbirler alındı.

EMLAK KATILIM EK LİMİT İMKÂNI

Hürriyet'ten Aytaç Nallar'ın haberine göre; Emlak Katılım, paydaşları için hazırladığı önlem paketi kapsamında çeşitli fırsatlar sunuyor. Banka, bireysel ve kurumsal müşterilerine taksit, kâr payı ve anapara ödemelerinde erteleme olanağı sağlıyor. Altı aya kadar ödemesiz dönem imkanı sağlayan Emlak Katılım, bu süreyi 12 aya çıkardı. 

Aynı zamanda maaş müşterisi olan kurumsal müşterilerine, ihtiyaç duymaları hâlinde şubat sonundaki istihdamlarını korumaları koşuluyla üç aylık çalışan maaş gideri kadar ek limit fırsatı sunuyor. 

Emlak Katılım finansman limiti olan müşterilerinin mevcut koşullarda meydana gelebilecek işletme sermayesi ve Doğrudan Borçlandırma Sistemi’ne yönelik ilave limit ihtiyaçlarının da karşılanması için karar aldı. Katılım bankacılığı sektörünün en genç oyuncusu olan Emlak Katılım, nakit ihtiyaçlar için ATM’den günlük para çekme limitini 6 bin liraya çıkardı.

Kurum, ayrıca diğer banka ATM’lerinden de komisyonsuz para yatırma ve çekme imkânı sundu. Sosyal mesafe kurallarını da dikkate alan banka, genel müdürlük binasında fiilen bulunması gerekmeyen çalışanları için evden çalışma sistemini düzenledi.

Konut kredisi faizlerinde son durum ne?


Geri Dön