04 / 05 / 2024

Emlak Katılım'dan yastık altı altınlar için alternatif ürün: KAD-SİS

Emlak Katılım'dan yastık altı altınlar için alternatif ürün: KAD-SİS

Vatandaşın bankacılık sistemine sokmak yerine yastık altında tuttuğu altınlara alternatif yeni bir yatırım aracı tanıtıldı. KAD-SİS nedir, KAD-SİS adı verilen sistem nasıl işliyor, yatırımcıya nasıl kazandırıyor, işte merak edilen soruuların cevapları...



YASTIK ALTI ALTINLAR EKONOMİK SİSTEME GİRECEK

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, KAD-SİS projesi ile hurda altın toplama hızının artırılması, daha geniş kitlelere ulaşılması ve yastıkaltı altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçladıklarını bildirdi.

Bayraktar, şunları kaydetti:

"Ülke genelinde İstanbul Altın Rafinerisi’nin anlaşmalı kuyumcuları aracılığı ile hafta sonu da dâhil fiziki altın toplama faaliyeti gerçekleştiriliyor. Müşterilerimiz bu sayede altın günlerini beklemeden diledikleri zaman anlaşmalı kuyumcular aracılığı ile altınlarının değerlemesini yaptırabiliyor. Sahip oldukları altınların gram altın karşılıklarını anında bankamızdaki altın cari hesaplarına aktarabiliyor. Bu sistemle fon toplama ürünlerinde çeşitlilik sağlamayı ve yastık altı altınları ekonomimize kazandırmayı hedefliyoruz. Önemli bir alternatif yatırım olanağı sunan yeni ürünümüz çalınma ve kaybolma gibi risklerden müşterileri koruyor."

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön