28 / 04 / 2024

Emlak Konut Ağustos ayı satış raporunu yayınladı!

Emlak Konut Ağustos ayı satış raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Emlak Konut Ağustos ayı satış raporunu yayınladı. Emlak Konut tarafından yapılan açıklama haberimizde yer alıyor...



Emlak Konut tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz tarafından, Kamu İhale Kanunu ve Gelir Paylaşımı Modeliyle geliştirilen projelerde, 01 Ocak - 31 Ağustos 2013 tarihleri itibariyle, toplamda 4.009.736.673,52 TL (KDV Hariç) tutarında bağımsız bölümün satışı (ön satışlar dahil) gerçekleştirilmiştir.


Ağustos ayı içerisinde satışı (ön satışlar dahil) gerçekleşen bağımsız bölüm sayısı ise 568 adettir. Bu bağımsız bölümlerin KDV hariç peşin satış değeri ise toplam 139.501.228,45 TL dir.


Yıllık ve aylık satış dağılım tablolarında belirtilen satış rakamlarının belirlenme süreci, peşinat tutarının yatırılması, varsa konut kredilerinin hesaba geçilmesi, alıcının noter huzurunda sözleşmelerini imzalaması ve sözleşmelerin Şirketimiz tarafından onaylanması ile tamamlanmaktadır. Bu işlemlerin tamamlanması zaman alabilmektedir. Bu nedenle bir önceki ay veya aylarda açıklanan satış rakamlarının artması söz konusu olabilmektedir. Satışlara ilaveler olabileceği gibi iptallerden kaynaklanan azalmalar da söz konusu olabilir.Opsiyonlar satış adetlerinde dikkate alınmamaktadır.




Geri Dön