12 / 05 / 2024

Emlak Konut Arnavutköy ödeme planı! Emlak Konut Arnavutköy kura çekiliş ne zaman?

Emlak Konut Arnavutköy ödeme planı! Emlak Konut Arnavutköy kura çekiliş ne zaman?

Emlak Konut Arnavutköy projesine başvuru yapan kişiler merakla çekiliş tarihini sorguluyor. Peki Emlak Konut Arnavutköy kura çekiliş ne zaman, açıklandı mı? İşte detaylar!



EMLAK KONUT THY ARNAVUTKÖY KURASI NE ZAMAN?

Emlak Konut ile Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika gibi bir ulaşım mesafesinde olan Arnavutköy’de 2,5 milyon metrekare alan üstüne, yeni bir proje daha hayata geçirilecek. Sosyal Konut Projesi çerçevesinde, İstanbul’da daha önce evi olmayan kişilere uzun vadede uygun ödeme şartları ile ev sahibi olma fırsatı veriliyor.

Başvuru süreci 2 Haziran tarihinde sona eren bu projede kura çekim tarihi ise henüz netleşmedi. Emlak Konut Yenişehir Evleri için yapılacak olan kura çekiliş tarihi açıklanır açıklanmaz da haberimizde yer vereceğiz.

EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY ÖDEME PLANI BELLİ OLDU MU?

Katılım şartlarına uyan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi oldukları bu projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL’den başlayan taksitler ile ev sahibi olabilirler.

  • İlk sene için ise taksit ödemesi 1+1 daireler için 7.500 TL olduğu,
  • 2+1 daireler için 10.000 TL olduğu,
  • 3+1 daireler için de 15.000 TL olarak açıklandı.

Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemi ile Emlak Konut'a yapılacaktır.

EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY PROJESİNE PEŞİNAT ÖDENECEK Mİ?

Emlak Konut Arnavutköy Konut bedelinin en az yüzde 20’si peşin ödenmesi gerekmektedir. Vatandaşlar eğer isterse peşinat oranını arttırabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön