27 / 04 / 2024

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerinde son durum! THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerinde son durum! THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?



Türk Hava Yolları ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğinde hayata geçirilen Arnavutköy Yenişehir projesi için başvurular geçtiğimiz Haziran ayında tamamlanmıştı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde hak sahipliği için başvuru yapan vatandaşlar, kura tarihi ile ilgili de araştırmalar yapıyor.

Peki, THY Emlak Konut GYO kura çekimlerinde son durum ne? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

Milliyet'te yer alan habere göre, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın, İstanbul Havalimanı yakınında ilk konutunu alacak vatandaşlar için başlatmış olduğu "Yenişehir Evleri Arnavutköy" projesinin kura başvuruları 2 Haziran 2023 tarihinde tamamlandı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekilişi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan taksit tutarlarıyla konut sahibi olabiliyor.

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerinde son durum! THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

EMLAK KONUT GYO KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Emlak Konut GYO Yenişehir evlerinin hak sahipleri kura çekiminden sonra açıklanacak. Yine paylaşılan bilgilere göre, söz konusu kura çekim tarihi şirket tarafından belirlenecek ve internet sitesi üzerinden de açıklanacak.

ÖDEMELER EMLAK KONUT GYO'YA YAPILACAK

Verilen detaylara göre, söz konusu katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekiliş ile hak sahibi olmuş oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 

Yine paylaşılan detaylara göre, söz konusu ödemeler Emlak Konut GYO'ya ödeme sistemiyle Emlak Konut GYO'a yapılacak.

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerinde son durum! THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

ÖDEMELER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aktarılan detaylara göre, ödemeler sözleşme imzalanma tarihini izleyen aydan itibaren başlayacak.

İLK SENE İÇİN BELİRLENEN TAKSİT TUTARI

İlk sene için taksitler 3 oda 1 salon konutlar için 15 bin Türk Lirası, 2 oda 1 salon daireler için 10 bin Türk Lirası, 1 oda 1 salon konutlar için ise 7 bin 500 Türk Lirası.

TOKİ Emlak Konut GYO kura çekilişi ile ilgili tarih henüz belli olmadı. Söz konusu kura çekimi ile ilgili başvurular Emlak Konut Online İşlemler, "Kura İşlemleri" ekranından iptal edilebilir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL destek! 

Kredi sicili kötü olanlar dikkat! Bunları yerine getirilenlerin sicili temizleniyor!

Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi?


Geri Dön