09 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine 5 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine 5 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesi 28 Şubat'ta gerçekleştirildi. İhalede 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 14 Şubat 2023 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecekti. Ancak Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle ihale ertelendi.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesi için 5 firmadan teklif 

Emlak Konut GYO tarafından 28 Şubat'ta gerçekleştirilen İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumunda teklif veren firmalar şu şekilde: 

1. Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 
2. İzka Gayr. İnş. A.Ş. 
3. Kiler Gyo A.Ş. & Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı 
4. Maksem Yapı Tic. A.Ş. 
5. Tekfem Yapı Tic. A.Ş. & Intes Grup İnş. Ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine 5 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası 4 parselden oluşuyor. Çekmeköy Taşdelen arsası, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mahallesi, 565 ada 5 ile 6 parseller ile 567 ada 2 ile 3 parsellerde bulunuyor. 

Fonksiyonu ticaret+konut alanı şeklinde belirtilen parsellerin alanları, 11 bin 911 metrekare ile 21 bin 906 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Yapılaşma koşulları kapsamında; emsaller  1,40 ve 1,60 olarak belirlenirken, 3 bin 250 metrekarelik bir park alanına da yer veriliyor. Toplam emsal inşaat alanı 87 bin 329 metrekare olan arsa; Şile Otoyolu'nun yanı başında bulunuyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 1. oturumu 28.02.2023 tarihinde saat 11:00'de yapılmıştır.

Söz konusu ihalenin ön yeterlik bölümüne katılan istekliler ekte listelenmiştir.

Emlak Konut GYO 400 milyon TL kredi kullandı! 

Next Level İstanbul'un değeri belli oldu! Rakam resmen dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 


Geri Dön