12 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYOEmlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım ile ilgili ayrıntılar...



Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3. Etap 4. Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi yüklenici 20 Eylül 2022 tarihinde imzalar atıldı. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için sözleşme Gökyol İnş. ve San. A.Ş. - Marjinal Yol Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı. Sözleşmenin bedeli 690 milyon TL olarak belirlendi. 

Toplam 1.915 adet konutun yer alacağı Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede 138 bin metrekarelik yeşil alana yer verildi. Projenin toplam arsa alanı ise 859 bin 468 metrekare olarak açıklandı. 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne de yakın konumuyla dikkat çeken Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri, yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek. Projede, ev sahiplerine özel yüzme havuzu, bay-bayan hamam, sauna, fitness salonu,  buhar odası ve kafeteryaların olduğu sosyal tesisleri de içinde barındıran müstakil evler ile 56 adet ticari ünite yer alacak. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO KAP Açıklaması: 

Şirketimiz projelerinden " İstanbul Çekmeköy 3. Etap 4. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi " nin Yer Teslimi, Yüklenici Gökyol İnş. Ve San. A.Ş. & Marjinal Yol Yapı A.Ş. İş Ortaklığı'na 27.09.2022 Salı günü yapılmıştır.

Emlak Konut GYO'dan Merkez Ankara'da 1 milyar 180 milyon TL'lik satış!

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut için imzalar atıldı!


Geri Dön