12 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Florya Evleri projesi 68 bin 36 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Peki Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 



Emlak Konut GYO Florya Evleri projesinde 182 konut, 12 ticari ünite ve 60 adet villa yer alıyor. Projede yer alan villar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Florya Evleri projesinde yükseklik sınırı 3 ve 4 kat olarak belirlendi. 

Peyzaj alanlarıyla dikkat çeken projede 24 saat güvenlik hizmeti sunuluyor. Şehrin stresini, iş dünyasının getirdiği yoğun tempoyu unutturmayı vadedenn proje, şehrin merkezindeki konumuyla da dikkatleri çekiyor. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022!  

Emlak Konut Florya Evleri projesinde, kapalı spor tesisi, kafeler, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, bisiklet yolu, yürüyüş ve koşu alanları, kapalı otopark ve restoran gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

E-5 Karayolu'na yakın konumuyla ulaşımı kolay hale getiren Emlak Konut Florya Evleri, Biruni Üniversite Hastanesi'ne, Atatürk Havaalanı'na, KYK Florya Beşyol Kız Öğrenci Yurdu'na, Aydın Üniversitesi'ne de oldukça yakın mesafede bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022!  

Emlak Konut GYO Florya Evleri için Ağustos 2022'de yayımlanan değerleme raporunda projenin tamamlanması durumunda KDV hariç söz konusu tarihteki değeri 3 milyar 473 milyon 226 bin 448 Türk Lirası olarak belirlenmişti. 

Peki Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022 

Emlak Konut Florya Evleri projesinde yer alan konutların satışları tamamlandı. Projede şu anda konut satışı yapılmıyor. 

Web: http://www.emlakkonutfloryaevleri.com/

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Merkez  Ankara  güncel fiyat listesi Ekim 2022!

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!


Geri Dön