08 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Rumelihisarı'ndan 600 milyon liraya arsa aldı!

Emlak Konut GYO Rumelihisarı'ndan 600 milyon liraya arsa aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde arsa satın aldı. İşte arsanın fiyatı ve büyüklüğü...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün satın alınması için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü) arasında protokol imzalandı. Sarıyer Rumelihisarı'nda yer alan arsanın büyüklüğü 57 bin 600 metrekare olarak belirlendi. Arsa, KDV hariç 600 milyon Türk Lirası bedelle satın alınıyor. 

Emlak Konut GYO Rumelihisarı ndan 600 milyon liraya arsa aldı! 

Emlak Konut eliyle yürütülecek orta ve orta üstü gelir sahibi vatandaşlara konut kampanyası için de meraklı bekleyiş devam ediyor. Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Kasım'da açıklanacak. 

Emlak Konut GYO yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Şirket, Muğla ili Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsası için Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumunu 25 Ekim'de gerçekleştirecek. Şirket, Çamlıca ve Beykoz'daki kentsel dönüşüm projeleri için de düğmeye bastı. 

Emlak Konut GYO Göktürk'teki yeni projesi için de düğmeye bastı. Şirket, Göktürk'te 1 milyar 978 milyon 814 bin 888 lira maliyetle 559 konut ve 91 villa inşa edecek.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan taşınmazın 57.600 m2'lik kısmı, 600.000.000 TL (KDV Hariç) bedel üzerinden satın alınmasına ilişkin Şirketimiz ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü) arasında protokol imzalanmıştır.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Kasım'da açıklanacak! Orta gelirliler için konut kampanyası yolda!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsasının ihalesi 25 Ekim'de! 

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap başlıyor! 


Geri Dön