04 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında  imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında ihale edilen İstanbul Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi 27 Ocak 2023 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi Bayındırlar Yapı A.Ş. ile Burakyol Müh. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. 

Projenin sözleşme bedeli 601 milyon Türk Lirası+KDV olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket tarafından en son Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesinin ilk oturumu 25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 11:00'de yapılmıştı. İhalenin 2'nci oturum tarihi de 7 Şubat olarak duyuruldu. 

Aynı zamanda Emlak Konut GYO, geçtiğimiz günlerde Mimar Sinan Evleri'nde satışları başlattı. Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri, yatay mimari anlayış ile İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. Projede 286 adet konut ve 2 adet ticari ünite yer alıyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması: 
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici BAYINDIRLAR Yapı A.Ş. & BURAKYOL Müh. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 27.01.2023 tarihinde imzalanmıştır.

  
Sözleşme Bedeli: 601.000.000 TL + KDV'dir.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesinin 2'nci oturumu 7 Şubat'ta! 

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO'nun 2022'de en çok satış yapan projesi hangisi?


Geri Dön