01 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO'nun hedefi 50 bin konut!

Emlak Konut GYO'nun hedefi 50 bin konut!

Bugüne kadar 35 bin konut üreten Emlak Konut GYO, bu sayıyı 50 bine taşımak için çalışıyor. şžirketin projeleri arasında İzmit 'te gerçekleştirilen 3 bin 500 konutlu Körfezkent 'te önemli bir role sahip



Emlak Konut GYO 'nun Kocaeli 'de, Körfezkent projesiyle bölgenin yapısına özgü, kaliteli konut ihtiyacını karşılamaya yönelik ve deprem yönetmeliğine uygun yeni uydu şehirler kurduğunu dile getiren Körfezkent Satış Ofisi Koordinatör Yardımcısı İlknur Karaca, projenin yüzde 85 'inin yeşil alana sahip olduğunu dile getirdi. Körfezkent 'in 302 bin metrekarede kurulduğuna dikkat çeken Karaca, “Körfezkent, yeşil alanları, çocuk parları ve yürüyüş alanlarıyla modern bir şehir görünümüne sahip. AVM, eğitim kurumları, kreş ve sağlık tesisleriyle tam bir kapsamlı site anlayışıyla inşa edildi ” dedi.

Projedeki konutların fiyatları hakkında da konuşan Karaca, 66 metrekareden 120 metrekareye kadar 1+1, 2+1 ve 3+1 kullanım tipinde konutların yer aldığı projede fiyatların ise 71 bin lira ile 133 bin lira arasında değiştiğini söyledi.  


Geri Dön