28 / 04 / 2024

Emlak Konut İzmit İsmetpaşa Stadı ihalesi bugün!

Emlak Konut İzmit İsmetpaşa Stadı ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Derince'de İzmit İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu arsayı ihale yoluyla bugün satacak. Ticaret alanı olarak değerlendirilecek arsada ticari ünitelerin üstüne konut da yapılabilecek. İşte bugünkü ihalenin detayları...



Emlak Konut İzmit İsmetpaşa Stadı ihalesi bugün!


Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a kök söktüren Kocaelispor'un stadı, İzmit İsmetpaşa Stadı'nın arsası bugün satışa çıkıyor. Emlak Konut GYO, Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini bugün (12 Haziran 2014 Perşembe) saat 14:30'da gerçekleştirecek. 


İzmit İsmetpaşa Stadı arsası üzerine ticari ünite ve konut içeren karma proje hayata geçirilecek.  


İzmit İsmetpaşa Stadyumu'nun tarihçesini öğrenmek için tıklayın!


İhale nasıl olacak?


Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından düzenlenecek ihale, "Arsa Satışı Karşılığı" yapım işi olması ve bu iş için bütçeye ödenek konmaması nedeniyle, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'na tabi olmayıp, Emlak Konut ihale yönetmeliğine uygun olarak açık ihale (Kapalı zarf teklif alma ve Pazarlık - Açık Artırma) usulüne göre iki oturum halinde yapılacak.



Emlak Konut İzmit İsmetpaşa Stadı ihalesi bugün!



İzmit İsmetpaşa Stadı arsasının satışında birinci oturumu bugün düzenlenecek ihaleye yerli veya yabancı gerçek veya tüzel kişi veya bunların oluşturdukları ortak girişim grupları teklif verebilecek. Uluslararası ihale niteliğinde olmayan ihalede konsorsiyum olarak verilen teklifler kabul edilmeyecek. Yabancılar, ihaleye 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nda belirtildiği şekilde katılabilecek. 



İzmit İsmetpaşa Stadı arsasında emsal kaç?


Kocaeli'nin Derince İlçesi Çenedağ Mahallesi'nde 4968 ada 1 parselde bulunan arsa 72 bin 313 metrekare büyüklüğünde. Ticaret Alanı fonksiyonuna sahip arsada emsal 1,20 olarak belirlendi. İsmetpaşa Stadı arsasında emsale esas inşaat alanı 86 bin 775,60 metrekare olarak kaydedildi.


İsmetpaşa Stadı'nın yerine ne yapılacak? 


İzmit İsmetpaşa Stadı arsasına yapılacak ticari projenin plan notlarında yer alan bilgiler şöyle;


- Bu alanlarda her türlü ticari yapılar, özel ya da resmi sağlık, eğitim, spor, sosyal ve kültürel tesisler, ibadet yerleri, idari ve sosyal tesisler, üst katlarda konut alanları yer alabilir. 


- Ayrıca, bütün yol cephelerinden 10,00 m. çekmek şartıyla tamamı ticaret veya zeminde ticaret üst katlarda konut yapılabilmektedir. 


- Ticaret alanları için Hmaks=3kat'tır. 



İhale nerede olacak? 


İsmetpaşa Stadı arsası ihalesi, Emlak Konut GYO A.Ş.'nin Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir /İstanbul adresindeki genel müdürlük binasında gerçekleştirilecek.


Emlak Konut GYO, İzmit İsmetpaşa Stadı ihale ilanını indirmek için tıklayın!


Geri Dön