27 / 04 / 2024

Emlak Konut kuralı satışları için başvuru döneminde son 18 gün!

Emlak Konut kuralı satışları için başvuru döneminde son 18 gün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kuralı satışlarını yapacağı 725 konut için başvuru döneminde son 18 güne girildi. Kuralı satışların ödemelerinde 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 725 daire için çekeceği kuralarda başvuru için son 18 gün kaldı. Kuralı satışlar Tuzla Emlak Konutları, Sultanbeyli Emlak Konutları, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Bahçekent Emlak Konutları, Spradon Quartz, 1stanbul ve My World Europe projelerinde yapılacak.


1stanbul, My World Europe, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Bahçekent Emlak Konutları ve Spradon Quartz projelerinde 120 ay ve Tuzla Emlak Konutları ile Sultanbeyli Emlak Konutları'nda ise 96 ay taksit seçeneği uygulanıyor. 


Kurayla satışı yapılacak projelerden yalnızca biri için seçim yapılıyor. Devlet memuruna ayrıcalıklı bir kura biçimi de bulunmuyor. 


KURA BAŞVURU ŞARTLARI 

a) T.C. Vatandaşı olmak 

b) 18. Yaşından gün almış olmak, 

c) Kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir, 

d) Emlak Konut’tan konut almamış olmak (devir etmiş olsa dahi konut alamaz) 

e) Gerçek kişi olmak, (Tüzel Kişilikler başvura da bulunamayacaktır. Bulunmuş olması halinde kuraya dahil edilmeyecektir.) 



TÜFE’li SATIŞ YÖNTEMİ 

a) 1+1 daire tipleri için minimum 30 bin TL peşin ödenerek, kalan tutara Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) oranı üzerinden her altı ayda bir borç bakiyesi güncellenerek maksimum 120 ay vade uygulanacak.

 

b) 3+1 daire tipleri için minimum 50 bin TL peşin ödenerek, kalan tutara Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) oranı üzerinden her altı ayda bir borç bakiyesi güncellenerek maksimum 120 ay vade uygulanacak.


Tüfe'li satışlarda sözleşme imzalandığı tarihten itibaren Tüfe farkları kalan borç bakiyesine yansıtılacak. Taksit ödemeleri ise satış tarihinden itibaren başlayacak. 


Emlak Konut kuralı satışları için başvuru döneminde son 18 gün!



Başvuru formu için tıklayın


Ödeme koşulları için tıklayın

 

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön