29 / 04 / 2024

Emlak Konut projeleri!

Emlak Konut projeleri!

1953 yılında kurulan Emlak Konut GYO, kurulduğu günden bu yana Türkiye'yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı hedeflemiştir. Satışı devam eden Emlak Konut projeleri haberimizde yer alıyor...




1953 yılında kurulan Emlak Konut GYO, kurulduğu günden bu yana Türkiye'yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı hedeflemiştir. İstanbul’da Ataköy, Ankara’da Oran ve Elvankent projeleri modern kent anlayışının ilk temsilcisi olarak inşa edilmiştir. Emlak Konut, yıllar içinde kazandığı birikimi ve teknik altyapısı ile birçok büyük projede; mühendislik, müşavirlik ve kontrolörlük desteği veriyor.


2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut, bugün Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı haline gelmiştir. Emlak Konut devlet kurumu ve özel sektör anlayışıyla halen inşaat alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Emlak Konut bu anlayışıyla dünyadaki inşaat teknolojilerini takip ederek Türkiye'ye pek çok yenilik kazandırmıştır. Emlak Konut hayata geçirdiği her yeni projesinde çıtasını bir adım daha yukarı taşımıştır. Emlak Konut'un 2003 yılından itibaren ürettiği ve ihalesini gerçekleştirdiği konut sayısı toplamda 62.000’e ulaşmıştır.


Emlak Konut geldiği noktada hızlı büyümesini sürdürmek amacıyla 2010 yılında halka arz edilmiştir. Beklenenin üzerinde bir ilgi gören Emlak Konut halka arzıyla; yurtiçi bireysel yatırımcı talebinde Türkiye rekoru kırıldığı gibi, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzından biri gerçekleşmiştir. Emlak Konut'un ikincil halka arzı ise 6-7-8 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. 


Emlak Konut satışta olan projeleri!


- Bahçetepe

- Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul

- 1stanbul

- My World Europe

- Mavişehir Modern

- Burgazkent

- Spradon Vadi

- Bizim Evler 3

- My Towerland

- Emlak Konut Mavişehir Evleri

- Spradon Quartz

- Bizim Evler 4

- Varyap Meridian

- Avrupa Konutları Atakent 3

- Elite City

- Park Yaşam Mavişehir

- Unikonut 1 / Ispartakule

- Batışehir

- Sarphan Finans Park

- Evora İstanbul

- Selimpaşa Emlak Konutları

- Stüdyo24

- Soyak Park Aparts / Evostar

- Şehrizar Konakları

- Metropol İstanbul

- Dumankaya Miks




Geri Dön