27 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan Çamlıca Camii'ne 18 milyon TL bağış!

Emlak Konut'tan Çamlıca Camii'ne 18 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca Camii'ni yapan İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 18 milyon TL bağış yaptı...



Türkiye'nin gayrimenkul sektörüne yön veren Başbakanlık Toplu Kout İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bağış yapılması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, halen Çamlıca'da inşaatı devam etmekte olan; cami, Türk İslam Eserleri müzesi, sanat galerisi, kütüphane, el sanatları atölyesi ve konferans salonu inşaatını yapmakta olan "İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği"ne 18 milyon TL bağış yaptı. 

Yüzde 95'i tamam

Çamlıca Camii'nin yüzde 95'i tamamlandı. 350 bin metreküplük çelik iskele için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği cami kapsamında  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan yol, tünel inşaatları ile çevre düzenleme çalışmaları da sürüyor.

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön