27 / 04 / 2024

Emlak Konut'un 7 ilde arsa, villa ve dükkanları 8 Temmuz'da açık arttırmayla satışta!

Emlak Konut'un 7 ilde arsa, villa ve dükkanları 8 Temmuz'da açık arttırmayla satışta!

Emlak Konut GYO, 7 ilde yer alan arsa, villa ve dükkanlarını 8 Temmuz saat 13.00'te açık arttırma yöntemi ile satışa sunuluyor. Satışa konu arsa, villa ve dükkanların fiyatları 9 bin TL'den başlıyor.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arsa, villa ve dükkanlarını 8 Temmuz'da açık arttırma ile satışa sunuluyor. İhale saat 13.00'te gerçekleştiriliyor. 


Satışa konu olan arsa, villa ve dükkanlar İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Ankara, Kırklareli, Kastamonu, İstanbul'da yer alıyor. 


16 arsa, 12 villa ve dükkandan meydana gelen ihalede yer alan arsalar; spor alanı, sağlık tesis alanı, kentsel hizmet alanı, rekreasyon alanı, resmi kurum alanı, teknik altyapı alanı ve konut alanı olarak tasarlandı. 


Arsaların fiyatları 9 bin TL'den başlıyor ve 6 milyon TL'ye kadar yükseliyor. En düşük fiyata sahip arsa Kastamonu Cide'de yer alıyor. 6 milyon TL'lik arsa ise  İzmir  Karşıyaka Şemikler'de bulunuyor. 


İstanbul'da ise 3 arsa yer alıyor. Arsalardan üçü de Sarıyer Zekeriyaköy'de bulunuyor. Teknik altyapı alanı imarlı arsa 2 milyon 200 TL'lik bedele sahipken 2 konut alanı ise 21 bin TL ve 29 bin TL. 


Dükkan ve villalara gelecek olursak; dükkanların fiyatları 350 bin TL ile 2 milyon 400 TL arasında değişiyor. Villaların ise tamamı 4 milyon TL olarak belirlendi. Villalar İstanbul Ataşehir'de yer alıyor. Dükkanlardan en ucuz olanı İstanbul Silivri'deki bir kafe, en pahalı olanı ise İzmir Karşıyaka'da 2 milyon 400 bin TL'lik dükkan...


Peşin satışlarda ihale sonucu oluşan satış bedelinin nakden veya banka kredisi ile ödeme şekli uygulanıyor. Ayrıca arsalar için en az yüzde 20 peşinat sonrası 96 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Dükkan ve villalar için ise yüzde 25 peşinat sonrası 60 ay vadelendirme yapılıyor. 


İhalenin detayları için tıklayın


İletişim: 0216 579 1515 

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön