24 / 05 / 2024

Emlakta 1 Numara Olmanın 16 Yolu, online ‘canlı’ seminer bugün!

Emlakta 1 Numara Olmanın 16 Yolu, online ‘canlı’ seminer bugün!

İş dünyasının ve emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi IŞIKÖREN bu akşam 21:30 – 22:30 saatleri arasında emlakta 1 numara olmanın 16 yolunu online ‘canlı’ seminerinde katılımcılarla paylaşacak...



İş dünyasının ve emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi IŞIKÖREN bu akşam 21:30 – 22:30 saatleri arasında emlakta 1 numara olmanın 16 yolunu online ‘canlı’ seminerinde katılımcılarla paylaşacak.


2012 yılında Türkiye’nin ilk Online ‘Canlı’ Seminerlerinin kurucusu olan Hilmi IŞIKÖREN yeni yatırımı ile online seminer sistemini internet üzerinden Full HD kalitesinde şifreli canlı yayın yapan bir platforma dönüştürdü. Yeni sistemde aynı anda dünyanın her yerinden yüzlerce kişi kesintisiz yayın kalitesi ile bu seminerlere katılabiliyorken bir başka yenilik ise emlaktan sigortaya, inşaattan otomotive kadar bir çok farklı sektörden seminerlerin de verilecek olması. Pazarlama, satış,  hukuk, motivasyon, kişisel gelişim vb. gibi konularda işin uzmanlarınca verilecek olan online seminerler, 96 ülkeden binlerce takipçisi olan www.isikoren.com blog sayfası üzerinden canlı olarak şifreyle izlenebiliyor.


17 Haziran’da ‘4 Adımda Satış’ isimli Satış Koçu & Eğitmen Sn. Ümit ÜNKER’in online semineri ile başlayan maraton bugün Hilmi IŞIKÖREN tarafından verilecek olan ‘Emlakta 1 Numara Olmanın Yolları’ isimli online ‘canlı’ seminerle devam edecek.


Işıkören Online ‘Canlı’ Seminer Platformu’nun kurucusu Hilmi IŞIKÖREN “Günümüzde bilgiye ulaşmanın en kolay yolu internet üzerinden gerçekleşiyor. Ancak ihtiyacınız olan konuda işin uzmanından alabileceğiniz filtre edilmiş bilginin özüne ulaşmak o kadar da kolay değil. Yeni platformumuz bu ihtiyacı karşılamak üzere kuruldu. İşin uzmanından filtre edilmiş bilginin özüne kolayca ulaşabilmek artık mümkün, üstelik mesai saatleri dışında, evinizin rahatlığında. Dünyanın her yerinden yüzlerce kişi aynı anda internetten katılarak bu seminerleri kişi başı 50 TL gibi çok uygun bir ücretle izlenebiliyor, seminer sonunda soru sorabiliyor, seminer notları ve e-katılım belgesi alabiliyor.”


IŞIKÖREN ONLINE ‘CANLI’ SEMİNER PLATFORMU HAZİRAN AYI PROGRAMI

17 Haziran, Salı, 21:30 – 22:30 “4 ADIMDA SATIŞ” – Ümit ÜNKER (Temmuz ayında tekrarı olacak, talep ediniz www.isikoren.com/online-seminerler/ )

19 Haziran, Perşembe, 21:30 – 22:30 “EMLAKTA 1 NUMARA OLMANIN YOLLARI” – Hilmi IŞIKÖREN www.isikoren.com/emlakta1numara/

26 Haziran, Perşembe, 21:30 – 22:30 “45 dakikada ETKİLİ İLETİŞİM HAPLARI” – Almila DALKILIÇ www.isikoren.com/45dakika/


Geri Dön