02 / 05 / 2024

Emsan Miyagi Bıçak Seti ile lezzetli bayram sofraları!

Emsan Miyagi Bıçak Seti ile lezzetli bayram sofraları!

Emsan’ın özel olarak tasarlanan Miyagi Bıçak Seti, Kurban Bayramı’nda mutfakların baş yardımcısı olacak. Miyagi Bıçak Seti’nin yardımıyla lezzetli bayram sofraları daha kolay hazırlanacak.




Kullanışlı ürünleriyle mutfaktaki hayatı kolaylaştıran Emsan, paslanmaz çelikten, çizilmeye dayanıklı ve keskinliğini uzun yıllar koruyan özelliğiyle Miyagi Bıçak Seti’ni mutfağın şeflerine özel olarak tasarladı. Keskinliğiyle kullanım kolaylığı sunan Miyagi Bıçak Seti başta et olmak üzere tüm besinlerin rahatlıkla doğranmasını sağlıyor. Keskinliğini uzun süre koruyan özel çeliği ve üzerindeki kanalları sayesinde yiyeceklerin bıçak üzerine yapışmasını engelleyen Miyagi Bıçak Seti Kurban Bayramı’nda et doğrarken yardımınıza koşacak. 


Ergonomik tasarımı ile güvenli bir kullanım sunan Miyagi Bıçak Seti, bilenmeye ihtiyaç duymadan uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Siyah, gri renk seçeneği ve özel tasarımıyla göze de hitap eden set; bambu bıçak bloğuyla birlikte santoku, ekmek, sıyırma, doğrama ve soyma bıçağı olmak üzere 6 parçadan oluşuyor. Emsan Miyagi Bıçak Seti’ni bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkayabilirsiniz.


Emsan Miyagi 6 parça bıçak seti satış fiyatı; 229 TL



Geri Dön