28 / 04 / 2024

Victorinox mutfak aletlerinde şok fiyatlar! İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyat listesi

Victorinox mutfak aletlerinde şok fiyatlar! İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyat listesi

Zarif tasarım, optimum keskinlik Victorinox ile yemek hazırlığı kolaylaşıyor.  İsviçre yapımı Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti ne kadar, kaç  İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyatı....



Hızlı ve pratik hazırlanan yemekler, günlük hayatın yoğun temposunda herkese kolaylık sağlıyor. Mutfakta geçirilen süreyi verimli kullanmak için ise mutfak aletlerini iyi seçmek gerekiyor. Son dönemde daha çok çeyiz alışverişlerinde satışı gerçekleşen küçük mutfak gereçleri aslında yemek yapan kişilerin mutfaktaki en büyük yardımcısı konumunda. Victorinox da  İsviçre yapımı ultra keskin Swiss Modern bıçaklarıyla mutfakta doğrama işlerini kolaylaştırıyor, yemek hazırlığını keyfe dönüştürüyor.

Bir yemeği yapabilmenin ilk koşulu iyi bir bıçağa, daha doğrusu iyi bir bıçak setine sahip olmaktan geçiyor. Öyle ki iyi şefler, özel bir beze sardıkları bıçaklarını yanlarından hiç ayırmazlar ve gittikleri her yere taşırlar. İyi bir mutfak okuluna gidildiği vakit ilk verilen ya da aldırdırılan şey iyi bir bıçak setidir. Mutfakta yemek yapmayı kolaylaştıran ekipmanların başında keskin ve pratik kullanımlı bıçaklar geliyor. Bıçak ve çakılarıyla dünyaca ünlü Victorinox, Swiss Modern koleksiyonunda bir araya getirdiği bıçak çeşitlerinde zarif tasarımı yüksek hassasiyetle buluşturuyor. Uzun ömürlü kullanım için aşınmaya dayanıklı paslanmaz çelikten yapılan bıçakların canlı tonlardaki sapları ise üstün konfor için ergonomik tutuş sağlıyor.


Sert kabuklu meyve ve sebzeleri zahmetsiz bir şekilde soyup doğramayı sağlayan, bir adet domates bıçağı ile dalgalı ve dalgasız kenarlı iki adet doğrama bıçağından oluşan Swiss Modern 3’lü bıçak seti, sınırlı sayıda üretimle en özel mutfaklarda yerini alıyor. 

Peki  İsviçre yapımı Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön