27 / 04 / 2024

Suzuki Vitara Hibrit'in Kasım fiyatları belli oldu! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit'in Kasım fiyatları belli oldu! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Suzuki'nin en çok tercih edilen otomobillerinden biri olan Vitara Hibrit'in Kasım ayı fiyatları belli oldu! Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 fiyat listesi...



Suzuki Vitara Hybrid SUV'un Kasım ayı fiyatları açıklandı. Profesyonel donanımı ve gelişmiş güvenlik özellikleri sayesinde kullanıcılara hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda konforlu ve verimli bir yolculuk sunuyor.

Suzuki Vitara Hybrid'in standart olarak sunduğu güvenlik özellikleri arasında; çift ​​sensörlü fren destek sistemi, kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik uyarı sistemi; Trafik işareti tanıma sistemi, şerit değiştirme uyarı ve uyarı sistemi ve uyarlanabilir hız sabitleyici sistemi vardır.

Suzuki Vitara’nın ekim ayı fiyatları açıklandı! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Suzuki Vitara hibrit fiyatı resmi olarak açıklandı. Akıllı hibrit teknolojisi ile birçok sürücünün ilgisini çeken Suzuki Vitara Hybrid'in yeni fiyatı şaşırttı! Her türlü yola uyum sağlayan SUV teknolojisi ile sürücülerin beğenisini kazanan Suzuki Viatra Hybrid, x-drive sistemi ile ilgi odağı haline geldi.

Viatra, ön camda monoküler ve lazeri birleştiren bir kameraya sahiptir. Bu kombinasyon, kısa mesafelerde veya geceleri sürüş sırasında aydınlatma yapmanızı sağlar. Lazer sensörler sayesinde yol işaretleri ve yayalar gibi trafik unsurları uzun ve orta mesafelerde tanınır. Bu sayede Suzuki Viatra Hybrid, büyük bir güvenlik duygusu sağlar.

Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? Suzuki Vitara Hibrit kaç TL? Suzuki Vitara Hibrit 100 KM'de ne kadar yakar? İşte 17 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön