28 / 04 / 2024

Emtan Towers’da yaşam başladı!

Emtan Towers’da yaşam başladı!

Emtan İnşaat Şirketi tarafından Girne’nin en değerli bölgesi Doğanköy’de yer alan Emtan Towers’de yaşam başladı. Proje “Open House” etkinliği ile basına tanıtıldı.





Emtan İnşaat Şirketi tarafından Girne’nin en değerli bölgesi Doğanköy’de yer alan Emtan Towers’de yaşam başladı.  Yaşamı zevkli ve kolay kılan herşeyi ince düşünülmüş sözde değil gerçek residance yaşamı sunan Emtan Towers, Coldwell Banker (Maximum) ve Limasol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğinde düzenlenen “Open House” etkinliği ile basına tanıtıldı.


Emtan Towers Direktörü Emin Tanlı’nın eşi Emine Tanlı, Limasol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi ve Murahhas Üyesi Avukat Batuhan Halim, Limasol Grup Şirketleri ve girişimleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler’in konuşma yaptığı etkinlikte, Emtan Towers’den ev alan müşteriler, Limasol GYO ve Coldwell Banker (Maximum) çalışanları ve yöneticileri katıldı.


Gecede, Limasol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi ve Murahhas Üyesi Avukat Batuhan Halim, projeye katkı koyan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında projeyle ilgili teknik bilgiler de verdi. Ender rastlanan bir durum olduğunu belirten Batuhan Halim, projenin tarihinden bir buçuk ay önce tamamlandığını ifade ederek, bu ortaklığın Kıbrıs’ta bir ilk olduğunu ve, mükemmel bir işin ortaya çıktığını kaydetti.


Emtan Towers sitesinin teknik detaylarına da değinen Batuhan Halim, ev sahiplerinin mutlu olabilmesi için çok çalıştıklarını vurguladı. Sitede 335 KW gücünde bir jeneratör ve 140 ton su deposu olduğunu belirten Halim, bu binada elektrik ve suyun hiç bir zaman kesilmeyeceğini ifade etti.


Emtan Towers Direktörü Emin Tanlı’nın eşi Emine Tanlı da yaptığı konuşmada Emtan Towers sitesinin herkese hayırlı olmasını diledi.


Gündem Kıbrıs


Geri Dön