28 / 04 / 2024

En büyük gayrimenkul yatırım fuarı 23-26 Haziran'da gerçekleşecek!

En büyük gayrimenkul yatırım fuarı 23-26 Haziran'da gerçekleşecek!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışlarını devam etmektedir.



23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışlarını devam etmektedir!

 

Fuarın ziyaretçi çalışmalarının %90’lık kısmı yabancı alıcılara ve yatırımcılara yönelik yapılacaktır.

 

Fuar merkezi iç ve dış alan toplam 40.000 m² olup, toplamda 3 holde 12.000 m²’lik net kapalı alanda yapılacaktır. Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden yaklaşık 1.000 kişilik VIP ziyaretçi grubu fuarı ziyarete gelecektir. Bu kişilerin listesi fuara katılan firmalarımız ile fuar öncesi paylaşılacaktır. Ayrıca Antalya’da A sınıfı oteller ile özel ziyaretçi çalışmaları yapılacak olup, her gün otellerden fuar alanına özel seçilmiş yabancı misafirler getirilecektir. Sadece Arap ziyaretçilere değil bunun yanı sıra Almanya, İngiltere ve birçok ülkeden ziyaretçinin de fuardaki katılımcılarımızı ziyaret edeceği fuarımızda projelerinizin satışlarını hızlandırabilecek bir organizasyondur.

  

Neden Antalya?

 

Dünyanın her kıtasından uçak seferleri düzenlenen iki havalimanına sahip Antalya'yı geçen yıl 12 milyon 66 bin yabancı ziyaret etti. Bu rakam, şehre gelen yabancı turist sayısında Cumhuriyet tarihinin rekoru oldu. Antalya; doğası, palmiyelerle sıralanmış bulvarları, geleneksel mimarisini korumuş merkezi Kaleiçi, büyük ölçekli turizm yatırımları ve pek çok mekanıyla yerli ve yabancıların gözde tatil merkezlerinden biri olarak kabul edilir. Bizde bundan yola çıkarak Investeurasia’nın ilk durağı olarak Antalya seçildi.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel'in fuara dair açıklamasına şu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.investeurasia.com/tr/haber-bultenleri/menderes-turel-antalya-nin-en-buyuk-yatirim-fuari-gerceklestirilecek 

 

Fuarımızı Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER)

Emlak Konut

Emlak Yönetim

Emlak Planlama (EPP)

Gedaş Gayrimenkul Değerleme A.Ş.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı

 

Destekleyen bu kurum ve kuruluşların fuarı için verdikleri güven yazılarına yandaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.investeurasia.com/tr/destekleyenler-2/


Geri Dön