27 / 04 / 2024

En güvenli yatırım konut!

En güvenli yatırım konut!

West Gate Genel Müdürü Yaşar Aksoy, yatırım konusunda konut alımının en güvenli yatırım aracı olduğunu belirterek" Yeni projelerde fark yaratan şirketler, yarışta bir adım önde olacak" dedi.



Türkiye'deki projelere baktılannda oldukça olumlu bir ivme kazandığını gördüklerini belirten West Gate Genel Müdürü Yaşar Aksoy, kullanılan teknolojiler, hayatı kolaylaştıran hizmetler, akıllı evler, farklı konsept ve içerik sunan, tüketiciye bir yaşam vadeden projelerin her zaman fark yarattığını söyledi. Türkiye'de şu an konut almak için en doğru zamanın olduğunu vurgulayan Aksoy, "Siyasi istikrarın devam ediyor olması, banka faiz oranlan ve şartlarında daha avantajlı olacağını gösteriyor. Yıl sonuna doğru, sonbahar dönemlerinde konut sektöründe alımların artığını gözlemliyoruz. Bu durum, konut fıyatlarında da artışa neden olacaktır" diye konuştu. 


Gayrimenkul sektörünün özellikle Türkiye'de en hızlı büyüme sağlayan alanlardan biri olduğunu da kaydeden Aksoy, hem garantili hem de kısa sürede kar elde etmek isteniyorsa, gayrimenkule yapılan yatırım hiçbir zaman zarar olarak dönmeyeceğini vurguladı. Bu yıl West Gate İnşaat A.Ş. olarak West Gate Residence projesinin lansmanını yaptıklannı ve sadece projelerinde 400 kişiyi ev sahibi yaptıklarını belirten Aksoy "Satışı devam eden projemiz West Gate Residence,  Ankara  Eskişehir Yolu üzerinde konumlanmakta ve 3 adet ticari blok ile ulusal ve uluslararası lüks markaların yer alacağı AVM alanından oluşmaktadır. Konut & Ofis olarak kullanabilecek olan projemizde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Toplam 743 bağımsız bölümden oluşan projemiz, beş yıldızlı otel konforunda hizmet vermekte olup, rezidans konseptinden beklenilen tüm hizmetleri sunmaktadır. Housekeeping, oda servisi, resepsiyon ve lobi, vale hizmeti, sekretarya, concierge hizmetleri, 24 saat temizlik ve teknik destek ekibi, sunulan hizmetlerden sadece birkaçını oluşturmaktadır" diye konuştu. 


PRİM YAPMASI ŞART 

Projelerinin Ankara'nın hızla gelişen bölgesi, Eskişehir Yolu üzerinde bulunduğunu ve lokasyon ve AVM alanının projenin en büyük avantajlarını oluşturduğunu kaydeden Aksoy "Günümüzde ofis kullanıcılarının Eskişehir yolu üzerinde, tüm hizmetlere kolaylıkla ulaşabileceği, nitelikli konut projelerine yönelmesi, beraberinde bulunduğu bölgeye de değer katıyor. Son 10 yılda en yüksek değer artışının sağlandığı Eskişehir Yolu, alacağınız konutun kiralama ve prim değerinin artması açısından önem taşımaktadır. Dolayısıyla bugün West Cate Residence' ta yatırım yaptığınızda elde edeceğiniz kazanç, ilerleyen dönemlerde hem satış hem de kiralamalarda oldukça avantajlı olacaktır" dedi.  


Star İnşaat Dekorasyon


Geri Dön