29 / 04 / 2024

En iyi tasarımcılar Yaratıcılığın Addresi sergisinde buluştu!

En iyi tasarımcılar Yaratıcılığın Addresi sergisinde buluştu!

9. yılını kutlayan addresistanbul, tasarım alanında son 9 yılın en iyilerini "Yaratıcılığın Addresi" sergisinde bir araya getirdi. Projeler, her sektörden işinin uzmanlarından oluşan 50 kişinin üzerindeki danışma kurulu tarafından seçildi.



9. yılını kutlayan addresistanbul, tasarım alanında son 9 yılın en iyilerini "Yaratıcılığın Addresi" sergisinde bir araya getirdi. Projeler, her sektörden işinin uzmanlarından oluşan 50 kişinin üzerindeki danışma kurulu tarafından seçildi. Sergide 9 yılın Kıpkırmızılan-Kırmızı Ödülleri, Türkiye'nin en önemli tasarım ödülü Design Turkey'nin 2014 kazananları, Grafikerler Meslek Kuruluşu 33. Grafik Ürünler Sergisi'nden Seçkiler gibi tematik sergilerin yanı sıra birbirinden farklı alanlardan son 9 yıla ait 100'iin üzerinde proje yer alıyor. 


Fazıl Sayı'n "Mezopotamya Senfonisi" için Mustafa Toygun Özdemir'in yaptığı çizimlerden Design Turkey kazananlarına, 2014'ün en iyi grafik ürünlerinden son 9 yılda en çok ilgi çeken etkinliklere kadar 100'iin üzerinde projenin bir arada yer aldığı 'Yaratıcılığın Addresi' sergisi, 11 Ocak'a kadar 9. 

yılını kutlayan adressistanbul'da. 


Özgür Gündem


Geri Dön