15 / 05 / 2024

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

Türkiye’deki en kapsamlı kripto para anketinin sonuçları belli oldu. Yatırımcıların yüzde 35’i “Bitcoin koltuğunu başka bir kripto paraya bırakacak” derken; çoğu kripto parayı uzun vadeli yatırım aracı olarak görmediğini belirtti.



-Ankete katılanların yüzde 93’ü kripto para piyasasını kuvvetli düzeyde riskli bulduklarını kaydetti.

- Yatırımcıların yüzde 59’u kripto para dünyasını sanal bir balon olduğunu düşünürken, yüzde 41’i sanal balon olduğu yönündeki görüşe katılmadığını aktardı.

-Katılımcıların yüzde 62’si kripto paraları finansal sistemde önemli bir inovasyon olarak gördükleri değerlendirmesinde bulundu.

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

-Katılımcıların yüzde 35’i “Bitcoin, koltuğunu başka bir kripto paraya devredecek” derken, yüzde 32’si “Devretmeyecek” ifadelerini kullandı. Katılımcıların yüzde 33’ü ise bu konuda “kararsız” olduğunu belirtti.

Kripto piyasalarının popülerliğini yakın gelecekte devam ettireceğini düşünen Prof. Dr. Dilek Leblebici Teker, “Bu piyasalara olan ilgi regülasyonu da gerekli kılmayı sürdürüyor. Her ne kadar kripto para konusunda atılan adımlar olsa da devletlerin önümüzdeki kısa vadede daha net bir politikaları olacağı beklenmeli” dedi.

A101’den tüm müşterilerine çağrı! Ankastre set 6800 TL’ye, migrodalga fırın 1800 TL’ye, airfryer 3600 TL’ye düştü!

ŞOK’ta yüzlerce indirim bir güne sığdı! Yeşil zeytin 27 TL’ye, pilavlık pirinç 17 TL’ye, borcam tencere 100 TL’ye düştü!

BİM’de iğneden ipliğe indirim var! Bornoz 270 TL’ye, masa örtüsü 110 TL’ye buharlı temizleme makinesi 300 TL’ye düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön