27 / 04 / 2024

En ucuz Dyson dikey süpürge nerede satılıyor? İşte o adresler! Dyson 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

En ucuz Dyson dikey süpürge nerede satılıyor? İşte o adresler! Dyson 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Temizlik yapmayı sevenlerin son dönemdeki gözdesi haline gelen Dyson dikey süpürgenin en ucuz nerelerde satıldığı sizler için araştırdık. Diğer dikey süpürgelere göre birçok üstün özelliği olan Dyson süpürgenin en ucuz satıldığı yerlerin 3 Kasım 2022 fiyat listesi…



Birçok ürünle piyasaya hızlı bir giriş yapan Dyson, dikey süpürge konusunda da sektöre öncülük ediliyor.

Dyson süpürge, işlerinizi daha kolay ve daha rahat halledebilmeniz için 3 farklı modda çalışabiliyor. İhtiyacınıza göre ayarlama yapabilir ve doğru yerde doğru güçte temizlik yapabilirsiniz.

ANLIK BİLDİRİM GÖNDERİR

Dyson V11 Absolute Süpürge temizlik yaptığınızda size gerçek zamanlı olarak bildirim gönderir. Saniyede 8.000 kez performansı kontrol eder ve LED ekrandan anlık olarak bildirimlerini izleme fırsatı sunar.

BAŞLIĞI SANİYEDE 60 KEZ DÖNER

Fırça başlığı saniyede 60 kez döner. Bu sayede halılarda daha detaylı ve kaliteli bir şekilde temizlik yapmanıza olanak sağlar.

HAZNESİNİ BOŞALTMAK DA ÇOK KOLAY

0,76 litrelik toz haznesine sahip şarjlı süpürge ile daha uzun süre temizlik yapmak mümkün. Dolan hazneyi boşaltmak istediğinizde doğrult boşalt sistemi ile zahmetsiz bir şekilde halledebilirsiniz.

HER ZAMAN KULLANIMA HAZIR

Kolay şarj edilebilmesi için Dyson V11 Absolute Extra Süpürge duvar askı ünitesine asılır ve bu sayede hem daha az yer kaplar hem de her zaman kullanıma hazır olur.

60 DAKİKA KESİNTİSİZ ÇALIŞIR

Dyson V11 Absolute Süpürge 60 dakika boyunca kesintisiz olarak çalışabilir. Böylece bütün toz alma işlerinizi tek seferde halledebilmenizi sağlar. Şarjı bittiğinde çalıştırmak için ise 5 dakikada hızlı şarj edebilmeniz mümkün.

En ucuz Dyson dikey süpürge nerede satılıyor? İşte o adresler! Dyson 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Peki Dyson dikey süpürge ne kadar? Dyson V11 Absolute Extra Dikey Şarjlı Süpürge en ucuz nerede satılıyor? Dyson V11 Absolute Extra Dikey Şarjlı Süpürge kaç TL? İşte Dyson dikey süpürge 3 Kasım 2022 fiyat listesi…


 

 


Geri Dön