28 / 04 / 2024

Endeksa, Emlak Danışmanının 365 Günü eğitimini ücretsiz verecek!

Endeksa, Emlak Danışmanının 365 Günü eğitimini ücretsiz verecek!

Endeksa, Masters adı altında bir araya getirerek yaygınlaştırmayı planladığı eğitimlerine son sürat devam ediyor.



Endeksa, Masters adı altında bir araya getirerek yaygınlaştırmayı planladığı eğitimlerine son sürat devam ediyor. Sektörün önde gelen isimlerinden Kürşat Tuncel’in “Emlak Danışmanının 365 Günü” isimli yeni kitabı ile 120 dakikalık senelik hedeflerin belirlenmesi ve söz konusu programın nasıl uygulanmasına yönelik eğitim, 16 Şubat tarihinde saat 14.00’te ücretsiz olarak yapılacak.

Türkiye genelinde otomatik gayrimenkul değerleme sunan tek platform olduğu için gayrimenkul danışmanlarının ve bireysel kullanıcıların referans noktası olan Endeksa, piyasanın teknoloji odaklı gelişimine yönelik katkı sunmayı hedefliyor. Bu şekilde, uzun zamandır düzenlemekte olduğu eğitimleri, Endeksa Masters adı altında toplayarak yaygınlaştırıyor. 

19 Ekim 2021 tarihinde ilki yapılan ve yoğun ilgi gören Endeksa Masters’ın amacı, en iyi eğitmenlerle, bütün danışmanlara açık bağımsız eğitimleri artırmak. Endeksa Masters aynı zamanda Endeksa üyesi yüzlerce gayrimenkul danışmanının Endeksa olanaklarını ileri seviyede kullanmalarını sunmak. Bu doğrultuda, Endeksa Masters, emlak danışmanlarına Kürşat Tuncel’in “Emlak Danışmanının 365 Günü” isimli yeni kitabı ile 120 dakikalık yıllık planların belirlenmesi ve 365 günlük programın nasıl uygulanması gerektiğine yönelik eğitimi ücretsiz düzenliyor.

 Endeksa, Emlak Danışmanının 365 Günü eğitimini ücretsiz verecek!

Endeksa sponsorluğunda, 16 Şubat'ta İstanbul Justwork’te kısıtlı katılımcı ile yüz yüze ve aynı zamanda online düzenlenecek eğitimde, yüz yüze katılım gösteren kişilere Kürşat Tuncel’in “Emlak Danışmanının 365 Günü” adlı yeni kitabı hediye olarak verilecek.

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Endeksa’nın sektörün ilerlemesine katkı sunduğunundan dolayı mutluluklarını ifade ederek, “Şimdiye kadar pek çok değerli eğitmen ile eğitimler gerçekleştirdik. Kullanıcılarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler sebebiyle bu eğitimlerimizi artırmak ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Endeksa Masters adı altında değerli eğitmenlerimiz ile eğitimlerimize devam ediyoruz. 2022 eğitimlerimizin de arttığı bir yıl olacak. Endeksa Masters, kişisel gelişime önem veren yeni nesil gayrimenkul danışmanlarının tek adresi olacak.” diye konuştu.

iLab Endeksa’nın çoğunluk hissesini satın aldı!

Endeksa’dan yenilikçi mortgage deneyimi!


Geri Dön