09 / 05 / 2024

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…



İşbirliğini yorumlayan ticari gayrimenkulün duayenlerinden, broker, eğitmen ve yazar Ulvi Kocailik, ise, “2005 senesinde gayrimenkul sektörüne girdiğim zamanda eğitimler, sadece yabancı eğitmenler tarafından uluslararası zincirlerin kendi danışmanlarına verilmekteydi.

Ticari gayrimenkul eğitimi bulunmadığı gibi, henüz ticari gayrimenkul ayrımı da yoktu. Ticari gayrimenkul bilgisi edinme peşinde 15 senede 13 defa Amerika’ya kongre, sempozyum ve eğitimlere gittim. Genç ve yeni meslektaşım kişilerin eğitimler alarak bilgili ve donanımlı bir biçimde sektöre kazandırılmasına büyük önem veriyorum. Bu sebep ile Endeksa ile yaptığım bu iş birliği ile ticari gayrimenkulün temellerini daha da büyük bir kitleye duyuracak olmaktan mutluluk duymaktayım” ifadelerini kullandı.

15 sene boyunca RE/MAX bünyesinde işlem hacmi ile 100’den fazla olan ülkede 120 binden fazla şekilde RE/MAX Üyesi arasında her sene aralıksız bir biçimde Top50 ticari danışman içinde yer alan Ulvi Kocailik, ticari gayrimenkul sektöründe duayenlerden bir olarak yerini aldı. Ulvi Kocailik, Amerika’dan lisanslı şekilde ACP-Accredited Commercial Professional/Akredite Ticari Profesyonel Sertifikası sahibi ve Türkiye’de eğitmen olarak 2017 senesinde bu yana eğitimlerini veriyor. Vermiş olduğu eğitimler, YouTube kanalı, ofislere koçluk programları ve yapmış olduğu konuşmalar ile nitelikli ticari gayrimenkul danışmanlarının yetişmesine yarar sağlıyor.

Sınırlı sayıda katılımcı ile ücretli bir şekilde gerçekleştirilecek “Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi”nde, katılımcı kişilere Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi Bitirme Belgesi verilecek. İlki 19 Ekim 2022 Çarşamba günü, 13.00-19.00 saatleri arasında Bostancı Dedeman Otel’de yapılacak eğitim hakkında detaylı bilgi ise kayıt ve katılım için kullanıcıların egitim.endeksa.com/ adresinde yer alıyor.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

Bütçe dostu Vivo Y52T tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

 


Geri Dön