27 / 04 / 2024

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…



Büyük veri analizi ve makine öğrenimi yöntemlerini kullanıp tüm Türkiye için gayrimenkul değeri, lokasyon veri analizi ve tahminlerini sunan Endeksa ile ticari gayrimenkulün önde gelenlerinden, broker, eğitmen ve yazar Ulvi Kocailik içinde bulunduğu sektör için önemli bir iş birliğine imza attı.

iş birliği kapsamı bütününde düzenlenecek olan “Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi” ile teknolojiyi etkin kullanan, donanımlı danışmanların sektöre kazandırılması hedefler arasında.

İş birliği kapsamı dahilinde Ulvi Kocailik’in ticari gayrimenkul uzmanlığı ile ilgili şekilde temel bilgileri anlatacağı, “Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi” ile birlikte Endeksa’nın ticari gayrimenkul otomatik değer tespiti ve sektör raporu gibi ayrıntıları da içeren Platin üyeliğinin üç aylık kullanım hakkı danışmanlar ile buluşturuluyor. İlki, 19 Ekim 2022 Çarşamba günü, 13:00-19:00 saatleri arasında Bostancı Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek olan eğitim, yıl içinde İzmir, Ankara, Antalya, Samsun, Kayseri, Gaziantep gibi pek çok büyük şehirde de tekrarlanmış olacak.

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Endeksa’nın kurulduğu tarihten bu yana sektörün teknolojiye odaklı gelişimine katkı vermeyi en önemli önceliklerinden biri olarak belirlediğine dikkat çekerek, “Ticari gayrimenkul duayeni Ulvi Kocailik ile yaptığımız iş birliğinden sebeli çok heyecanlıyız. Endeksa, ticari gayrimenkul uzmanı danışmanlara yarar sağlayacak pek çok benzersiz özellik sunuyor.

Danışmanlar Endeksa’nın özellikleri ile birelikte işlerini artırabiliyorlar. Ticari gayrimenkul alanında uzmanlaşmak isteyen danışmanlara yarar sağlamaktan mutluluk duyacağız” açıklamalarında bulundu.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor 


Geri Dön