28 / 04 / 2024

Enerji Ajans Başkanı'ndan korkutan benzin açıklaması: "Yetmeyebilir..."

Enerji Ajans Başkanı'ndan korkutan benzin açıklaması:

Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, yaşanmakta olan enerji krizinin küresel ekonominin 1970'lerde yaşadığı petrol şokundan "çok daha büyük" olduğunu söyledi.



Almanya basın kuruluşlarından Der Spiegel'e konuşan IEA Başkanı Fatih Birol, yaşanan enerji krizinin global ekonominin 1970'li yıllarda yaşadığı petrol krizinden çok daha büyük olduğunu ifade etti.

Enerji Ajans Başkanı ndan korkutan benzin açıklaması: "Yetmeyebilir..."

Birol aynı zamanda arz sıkışıklığından kaynaklı olarak bu yaz döneminde Avrupa bölgesinde akaryakıt yetersizliği yaşanabileceği konusunda uyardı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön