02 / 05 / 2024

Enerji krizi Almanya'yı kıskacı altına aldı! 'Duş almak yerine bez kullanın'

Enerji krizi Almanya'yı kıskacı altına aldı! 'Duş almak yerine bez kullanın'

Almanya'da Fransa-İsviçre sınırında yaklaşık 11 milyon nüfusa sahip Baden-Württemberg eyaletinin başbakanı Winfried Kretschmann, bir gazeteye ülkesinin karşı karşıya olduğu enerji kriziyle ilgili bir röportaj verdi. Kretschmann, “Her zaman duş almak zorunda değilsin. Ne de olsa el bezi var, kullanı



Almanya'da Fransa-İsviçre sınırında yaklaşık 11 milyon nüfusa sahip Baden-Württemberg eyaletinin başbakanı Winfried Kretschmann, bir gazeteye ülkesinin karşı karşıya olduğu enerji kriziyle ilgili bir röportaj verdi. Kretschmann röportajında, enerji israfını önlemek için kişisel olarak aldığı önlemleri dile getirdi. Çatısında dev bir güneş sistemi olduğunu ve elektrikli araba kullandığını söyleyen Kretschmann, evinde sadece bir odayı ısıttığını söyledi. 

Duş alıp almadığı sorulduğunda, Kretschmann daha da iyi olduğunu söyleyerek, “Her zaman duş almak zorunda değilsin. Ne de olsa el bezi var, kullanışlı bir buluş” şeklinde konuştu.

Enerji krizi Almanya yı kıskacı altına aldı! Duş almak yerine bez kullanın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön