02 / 05 / 2024

Enforde Mühendislik Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Enforde Mühendislik Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sefa Bulut tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.



Enforde Mühendislik Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sefa Bulut tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.


Enforde Mühendislik Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri (Bir Projeye Bağlantılı Olarak Yapılanlar Hariç) 2-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Kamu, özel ve tüzel kişilere, yurt içinde ve yurt dışında bilgisayar yazılımı hakkında mühendislik, müşavirlik, eğitim, destek ve servis hizmeti almak, vermek 4-Her türlü iklimlendirme , klima ve havalandırma makine ve techizatının üretim, ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Her türlü mühendislik hizmetleri hakkında teknik danışmanlık yapmak. 6-Her türlü emtianın ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü oyuncak ve benzeri ürünlerin ithalat ve ihracatını yapmak. 7-İnternet üzerinden ticaret yapılması, her türlü mal ve hizmetlerin pazarlanması, bu maksatla dijital ortamda satışla ilgili web sitesi, yazılım, donanımların üretilmesi kullanılması ve kiralanması hizmetleri. Ayrıca; Şirket yukarıda sayılan ana faaliyetlerini yürütmek amacıyla; a. Gayrimenkuller ve araç satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, rehin edebilir, rehin alabilir, ipotek verip alabilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz,  tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. b. İştigal konusu ile ilgili her türlü taşıt aracı ve diğer makine teçhizat ve demirbaşlar gibi menkul malları kiralayabilir, kiraya verebilir, satabilir, satın alabilir, devir edebilir, devir alabilir menkul mallar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir. c. Faaliyetleri ile ilgili distribütörlük, bayilik, acentelik ve temsilcilikler verebilir, gerektiğinde bunları yerli ve yabancı firmalardan alabilir, konusuna giren işleri yapan gerçek ve tüzel kişilerle ortaklık kurabilir, kurulmuş ortaklıklara iştirak edebilir, devir alabilir ve devredebilir. d. Faaliyet konuları ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, ustalık (Know-How) teknik yardım hakları ile imtiyaz ve lisansları iktisap edebilir, devredebilir, lisans verebilir,kiraya verebilir, kiralayabilir, bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi hakları tesis edebilir. e. Yukarıda belirtilen bütün işler için ihaleye girebilir, taahhütlerde bulunabilir, ihaleler açabilir, bu tür işlerle meşgul olan yerli veya yabancı özel ve tüzel kişilerle konsorsiyum halinde grup ihalelerine girebilir. 


Enforde Mühendislik Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: F.S.M.Mah.Poligon Cad.Buyaka Kule 2 Sitesi 8 B Blok K:16/61 Ümraniye 




Geri Dön