02 / 05 / 2024

Eniştelerin yeni gözdesi! Uygun fiyatlı Citroen Berlingo'da görülmemiş fırsatlar....

Eniştelerin yeni gözdesi! Uygun fiyatlı Citroen Berlingo'da görülmemiş fırsatlar....

Citroen Berlingo, Türkiye'de son dönemde sıklıkla tercih edilen ticari araçlardan birisi olmayı başardı. Çünkü üst seviye özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte 2023 model Citroen Berlingo'nun Nisan ayı fiyatları...



Citroen Berlingo son dönemde ülkemizde tercih edilen ticari araçlardan birisi olmayı başardı. Eskiden pek fazla ilgi görmeyen bu araç, kendini oldukça geliştirdi. Hem gelişmiş özellikleri hem de uygun fiyatlarıyla artık talep görmeye başladı. Peki Nisan 2023 itibariyle Citroen Berlingo modelinin fiyat etiketleri ne durumda?
 

Eniştelerin yeni gözdesi! Uygun fiyatlı Citroen Berlingo da görülmemiş fırsatlar....

Citroen Berlingo fiyat listesi ve özellikleri

Citroen Berlingo, ülkemizde iki motor seçeneğiyle satışa çıkıyor.  100 HP ve 130 HP 1.5 BlueHDi seçenekleriyle gelen aracın 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik şanzıman seçenekleri de alıcıların isteğine sunuluyor. 
 

Manuel şanzımana sahip 100 HP’lik versiyo 250 Nm tork üretirken 4,4 litre şehir içi ve 3,9 litre şehir dışı yakıt tüketimine sahip. 130 HP’lik manuel şanzımanla gelen motorda ise 300 Nm tork üretilirken 4,7 litre şehir içi ve 4 litre şehir dışı yakıt tüketimi bulunuyor.
 

Otomatik şanzımanlı 130 HP’lik motorda da 300 Nm tork üretiliyor. Bu motor da şehir içi 4,4 litre ve şehir dışı 4 litre yakıt tüketiyor.
 

Eniştelerin yeni gözdesi! Uygun fiyatlı Citroen Berlingo da görülmemiş fırsatlar....

Citroen Berlingo Feel Stil, Shine ve Shine Bold olmak üzere üç donanım paketiyle karşımıza geliyor. Feel Still daha çok giriş seviyesi bir paket olarak dikkat çekerken bu pakette oldukça kısıtlı özellikler sunuluyor. Shine Bold en dolu paket olarak sürücülerin beğenisine sunulurken bu pakette de oldukça gelişmiş ve üst seviye özellikler yer alıyor. Örneğin günümüzde sektörde sıklıkla tercih edilen sürücü yorgunluk uyarı, kör nokta uyarı, aktif şerit takip ve hız levhası tanıma gibi güvenlik özellikleri sadece Shine Bold donanım paketinde bulunuyor.
 

Peki 2023 model Citroen Berlingo'nun Nisan ayı güncel fiyat listesi ne durumda?  İşte Citroen Berlingo, 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

 

 


Geri Dön