28 / 07 / 2024

Enpara üç bankayla peş peşe güçlerini birleştirdi! Artık bunlar tamamen ücretsiz!

Enpara üç bankayla peş peşe güçlerini birleştirdi! Artık bunlar tamamen ücretsiz!

QNB Finansbank’ın yan kuruluşu olan Enpara.com hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için kampanya üzerine kampanya düzenliyor. Enpara.com, son olarak düzenlediği kampanya kapsamında ücretsiz olan bazı işlemleri duyurdu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


İŞTE KAMPANYA DETAYLARI

  • DenizBank ve TEB ATM’lerinden her ay ücretsiz olarak gerçekleştireceğiniz işlemler şu şekilde:

  • İşlem limitleriniz kapsamında herhangi bir ücret sınırı olmadan toplam üç kez para çekebilir, para yatırma işlemi yapabilir ya da kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz.

  • Kampanya kapsamında, hesap bakiyenizi, kredi kartı borcunuzu ve limitinizi herhangi bir adet sınırı olmadan istediğiniz kadar sorgulayabilirsiniz.

  • Ay boyunca DenizBank ve/veya TEB ATM’lerinden gerçekleştireceğiniz dördünce ve sonrasındaki para çekme, para yatırma ve kredi kartı borcu ödeme işlemleriniz kapsamında mevcut tutarlar geçerli olacaktır.

Enpara üç bankayla peş peşe güçlerini birleştirdi! Artık bunlar tamamen ücretsiz!

NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ?

  • DenizBank ve/veya TEB ATM’lerinden her ay gerçekleştirilen ilk üç para çekme, para yatırma ve kredi kartı borcu ödeme işlemlerinden herhangi bir ücret alınmayacaktır. İş birliği süresince aynı ay içerisinde bu iki bankanın ATM'lerinden gerçekleştirilecek dördüncü  ve sonrasındaki para çekme, para yatırma ve kredi kartı borcu ödeme işlemleri kapsamında mevcut tutarlar geçerli olacaktır.

  • Üç banka “Tek ATM” iş birliği çerçevesinde gerçekleştireceğiniz işlemlerde özel bir tutar sınırı yoktur. Tüm işlemler kendi işlem limitleriniz doğrultusunda gerçekleşir.

  • İşlemlerinizi Encard ve/veya Enpara.com Kredi Kartı’nızı kullanarak yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, para çekme işlemlerinizi karekod ile yapabilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Piyasalarda hayat adeta durdu! Seçim sonuçları bekleniyor!

İslam Memiş, bu sefer çok iddialı konuştu: ‘Dolar, bu ikisine büyük darbe indirecek’

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

Geri Dön