28 / 04 / 2024

Enpark Beytepe Evleri!

Enpark Beytepe Evleri!

Firma: Özül İnşaat, Kocamanlar Alüminyum, Demay Mimarlık, Adil Kılıçlar, Şekerler Market

Enpark Beytepe Evleri adres bilgisi ve telefon numarası şöyle: Beytepe Mah. Küme Evleri No : 267 Çankaya / Ankara - Satış ofisi irtibat numarası: 444 3 285



4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde dairelerden meydana gelen Enpark Beytepe projesi  Ankara  Çankaya'da hayata geçiriliyor. 186 adet daireden oluşan Enpark Beytepe Evleri Özül İnşaat, Kocamanlar Alüminyum, Demay Mimarlık, Adil Kılıçlar, Şekerler Market ortaklığı ile yükseliyor.


Yüzde 25 peşinat verilerek konut alınabilen Enpark Beytepe Evleri 22 bin 334 metrekare inşaat alanına sahip.  3 bloktan meydana gelen Enpark Beytepe Evleri projesinde satışlar devam ediyor.


Enpark Beytepe Ankara ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 30 ay sonra cevabı veriliyor. Enpark Beytepe satılık daire fiyatları bilgisi için 444 3 285 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Ankara Enpark Beytepe Evlerinde fitness center, koşu parkuru, Türk hamamı, basketbol sahası, yürüyüş yolları, cafe, voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, mini futbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. 


Telefon: 444 3 285

Web adresi: www.enparkbeytepe.com

Safiy ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


Geri Dön