16 / 05 / 2024

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Enver Geçgel, nerede doğdu ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalışmalar yaptı? Ne zaman genel müdür ve yönetim kurulu başkan vekili oldu? İşte Enver Geçgel ile ilgili detaylar...



GENEL MÜDÜR OLDU

Enver Geçgel, Özgüney Elektrik firmasında Genel Müdür olarak çalışma hayatına devam etti. Daha sonra, Özgüney Elektrik şirketi nezdinde önemli Ar-Ge projeleriyle yüksek gerilim seviyesinde güç transformatörleri ve özel transformatör üretimleri yapıldı. Ayrıca, 2018’de bölgenin ilk Çatı Güneş Enerji Santrali (1 MW) (GES) projelerinden biri uygulanmaya başlanarak yenilenebilir elektrik üretimine başlandı.

 Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ OLDU

Enver Geçgel’in bu süreçte sahibi oluğu firmalarla lisanssız GES yatırımları gerçekleştirerek bugün Ankara, Kayseri ve Şanlıurfa gibi çeşitli kentlerde 100 MW üzerinde kurulu güce sahip güneş enerji santralleri vardır. 2017 senesinden itibaren Astor Enerji A.Ş.’de Genel Müdür olarak çalışmalar yürüttü. 2022 senesinden itibaren de Astor Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili pozisyonunda çalışmalarına devam eden Enver Geçgel,, pek çok farklı alanda yaptığı yatırımlarla tanınmış ve saygın bir iş insanıdır.

Feridun Geçgel nereli? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji faaliyetlerine nerede devam ediyor?

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

Prof. Dr. İbrahim Özkol nerede doğdu? Doktorasını nerede yaptı? İspanya’da hangi projelerde görev aldı?


Geri Dön