17 / 05 / 2024

EPDK duyurdu! Elektrikte indirim! Hemen bakın!

EPDK duyurdu! Elektrikte indirim! Hemen bakın!

EPDK’dan yeni açıklama. Elektrik fiyatı için yeni indirim geldi. İşte detaylar!



EPDK tavan fiyatında yüzde 14,75 indirim yapıldığını vatandaşlara açıkladı. Buna göre; EPDK serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 1 Nisan tarihinden itibaren 3050 TL/mwh'den 2600 TL/mwhy'ye kadar indirildi. Diğer yandan arz güvenliğinin sekteye uğramaması için ve tüketicilerin olağanüstü maliyet artışlarından korunması için devreye alınan AUF, 6 uzatılarak Ekim ayına kadar uygulanacağı bilgisi de verildi.

ELEKTRİK DOĞAL GAZ FATURLARI YÜKSEK GELENLERE MÜJDE!

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu sözü geçen kampanya çerçevesinde fatura talimatlarında toplamda 200 liraya vatan Altın Puan hediye edeceğini dile getirdi.

Bankalar tarafından müşterilerini arttırmak amacıyla farklı kampanyalar düzenlenirken bu kampanyalar ise var olan müşterileri de memnun ediyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası da bu kapsamda bir kampanya duyurusunda bulundu. Bankanın yaptığı duyuruda fatura talimatı veren kişilere para ödülü verileceği duyuruldu. Kuveyt Türk, bu duyuruda yeni bir kampanya başlattığını ve bu kampanya içerisinde fatura talimatlarında toplamda da 200 liraya vatan Altın Puan hediye edeceğini belirtti. Bu noktada her fatura talimatına 50 TL toplamda 200 TL’ye varan Altın Puan hediye edileceğini açıkladı.

200 TL ANINDA HEDİYE EDİLECEK!

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada, şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olan ve otomatik fatura talimatı verenlere 200 TL’ye kadar Altın Puan hediye edileceği bilgisi verildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI ŞU ŞEKİLDE!

Kampanyaya dair;

  • Kuveyt Türk Mobil uygulamasından 1 Ocak 2023 tarihinden hemen sonra görüntülü görüşme yapıp müşteri olan kişiler 1 Ocak 2023– 31 Mayıs 2023 tarihlerinde herhangi bir kanal üzerinden verdiği her fatura talimatı ile 50 lira, toplamda 200 liraya varan Altın Puan kazanacaktır.
  • Kampanyadan Kuveyt Türk Mobil’den görüntülü görüşme tekniği ile Kuveyt Türklü olan tüm bireysel müşteriler yararlanabilecektir.
  • Kampanya 20 bin kişi ile sınırlandırılmıştır.
  • Kuveyt Türk Katılım, haber vermeden kampanya şartlarında değişiklik yapabilir.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön