09 / 05 / 2024

ERA Türkiye deneyimli uzmanlar yetiştirmeyi planlıyor!

ERA Türkiye deneyimli uzmanlar yetiştirmeyi planlıyor!

ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanlığı akademisinde sektöre deneyimli uzmanlar yetiştirmeyi planlıyor. Can Ekşioğlu, ERA Akademi 'nin yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek kapasiteye sahip olduğunu söyledi.




Gayrimenkul danışmanı ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanlığı akademisinde sektöre deneyimli uzmanlar yetiştirmeyi planlıyor. 


ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ERA Akademi'nin yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek kapasiteye sahip olduğunu söyledi. 


Ekşioğlu "Gayrimenkul danışmanlığı konusunda en kritik konu olan yetişmiş işgücü sağlanması. Bu amaçla sektörde tecrübeli uzmanlar tarafından mesleki eğitimler verdiğimiz, Türkiye'nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisi olan ERA Akademi'yi kurduk. ERA Akademi'nin tüm katılımcılarına, eğitimlerin sonunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika vermeyi planlıyoruz" dedi. Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul alımının artacağını öngören Ekşioğlu şöyle konuştu: "ERA Türkiye bu alanda fırsatları, uzman gayrimenkul danışmanları ile en iyi şekilde değerlendirebilecek durumda. Ayrıca bu gücümüzle, kentsel dönüşüm, artan konut arzı ve özellikle konut projeleri için gereken nitelikli danışmanlık hizmetleri sunmayı ve ERA Akademi ile uzman ve güvenilir gayrimenkul danışmanları yetiştirmeyi hedefliyoruz. 


ERA Akademi ile sektörü başka bir boyuta taşıdığımıza inanıyoruz." 


HaberTürk


Geri Dön