28 / 04 / 2024

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Türkiye'de yıllık 150 milyar dolarlık bir gayrimenkul işlem hacminin söz konusu olduğunu belirtti. Ekşioğlu, sektörde 6 milyar dolarlık bir hizmet bedeli pazarı bulunduğunu ifade etti.

Can Ekşioğlu: Emlak Yasası’nı umutla bekliyoruz!

Geleneksel ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinin bu yılki konuşmacıları arasında yer alan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; hem gayrimenkul danışmalık sektörünü anlattı, hem de kişisel, samimi düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

ERA Türkiye’ye ERA Avrupa’dan özel ödül geldi!

ERA Türkiye’nin en başarılı ofisi, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü. ERA Türkiye, başarılarıyla uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektöründe de öne çıkıyor.

Era Türkiye, 2014'te 52, 2016’da 200 ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye ve Era Akademi'yle ilgili sorularımızı yanıtlayan Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, şu anda 23 ofislerinin olduğunu, bu sayıyı 2014 yılında 52, 2016’da ise 200 ofis sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti...

ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisi ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi’nin açılışı için ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile bir toplantı düzenlenecek.

ERA Türkiye deneyimli uzmanlar yetiştirmeyi planlıyor!

ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanlığı akademisinde sektöre deneyimli uzmanlar yetiştirmeyi planlıyor. Can Ekşioğlu, ERA Akademi 'nin yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek kapasiteye sahip olduğunu söyledi.

ERA Türkiye, ilk iş ortakları toplantısını gerçekleştirdi!

Türkiye gayrimenkul danışmanlığı pazarında ‘Değişim Başlıyor’ sloganı ile yola çıkan dünya devi ERA, Türkiye’deki ilk iş ortakları ile buluştu...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye, yüksek teknolojili ürün ihracatında payını yükseltiyor!

Ülkelerin gelişimi ve refahının artması için en önemli unsurların başında ihracat gelirken, yüksek teknolojili ürün ihracatı ise bunu gerçekleştirebilen ülkeyi gelirde adeta ‘uçuruyor’.  Özellikle Çin, ABD, Almanya gibi ülkelerin bu anlamdaki başarısı ise ispat niteliğinde.   Peki Türkiye geçen y

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Kristal Türkiye gayrimenkul satış sürecini dijitale taşıdı!

Kristal Türkiye, gayrimenkul danışmanlığının tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Kristal Türkiye Yönetim Danışmanı Zennure Özen, korona salgını nedeniyle ikametlerinde uzun süre geçirenler evlerinin durumunu gözden geçirme vakti bulduklarına dikkat çekti.

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Haberi

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu

ERA Türkiye, danışmanlarıyla büyüyecek Gayrimenkul danışmanlığı şirketi ERA Türkiye, bu yılın sonuna kadar Türkiye genelinde 55 ofise ulaşmayı planlıyor. Lokasyona göre 20 bin ile 30 bin dolar arasında kurulan ofislere, eğitimden organizasyona kadar pek çok destek sağlanıyor. 


Türkiye'de hala sahibinden gayrimenkul satışı yüzde 70 oranında. Oysa ABD'de sahibinden satış oranı yüzde 2'yi geçmiyor. Bu da gayrimenkul danışmanlığı sektörünün Türkiye'de hızla büyüyeceğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Bu alanda hizmet veren ERA Türkiye, franchise vererek Türkiye'de yeni ofisler açacak. Şu anda sekiz şehirde aktif 33 ofisi bulunan Era Türkiye'nin 2016 sonu hedefi bu sayıyı 55'e çıkarmak. ERA'nın Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla lider olduğunu söyleyen ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2 milyar dolar portföy hacmine sahip olan Reology Grubu...