28 / 04 / 2024

ERA Türkiye’nin yeni ofisi Beyoğlu’nda!

ERA Türkiye’nin yeni ofisi Beyoğlu’nda!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.



Gayrimenkul sektörünün öncü markası ERA Türkiye, başarılı bir giriş yaptığı 2014 yılında ofis açılışlarına ara vermeden devam ederken yeni ofisini de Beyoğlu’nda açtı. Franchise sistemi ile Türkiye’de gayrimenkul danışmanlığı sektörünün kodlarını değiştirmeye devam eden ERA Türkiye’nin yeni ofisi ERA Pasha Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye’nin yeni ofisi ERA Pasha’nın brokerlığını ise Melik Rupen Mıhçıyan yapacak. 1977 doğumlu olan Mıhçıyan, Özel Bilgi Lisesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Brunel University Business and Finance bölümlerinden mezun oldu. 15 yıl aile şirketlerinde görev alan Mıhçıvan, sanayinin farklı branşlarında çalışma hayatına devam etti. 

Sanayinin farklı dallarındaki başarısını gayrimenkul danışmanlığında da sürdürecek

ERA Pasha Broker’ı Melik Rupen Mıhçıyan ERA Türkiye farkı ile hizmet vermenin önemine değinerek “Türkiye’de, gayrimenkul danışmanlığı sektörünün uzun yıllardır oluşturduğu algı, ERA Türkiye’nin kendi eğitim merkezinde düzenlediği sürekli eğitimler, iş kurmayı kolaylaştıran destek faaliyetleri, geniş portföy ağı olanağı,  ulusal ve uluslararası bilgi ağından yararlanma imkanı, finansal ve teknolojik altyapı desteği gibi özel ayrıcalıklarla şekil değiştiriyor. Bu değişim içinde yer almak bizler için gurur verici” şeklinde konuştu.




Geri Dön