28 / 04 / 2024

Erden Timur: Yurt dışına odaklandık!

Erden Timur: Yurt dışına odaklandık!

İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırmasında kendi kategorilerinde dereceye giren şirketler, yenilikçi uygulamaları ve sosyal sorumluluk faaliyetleriyle dikkat çekiyor. "İnşaat-Konut" kategorisinin birincisi Nef, hedefleri büyüttü. Firmanın, bu yoldaki hedefleri ise şu şekilde...



İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırmasında kendi kategorilerinde dereceye giren şirketler açıklandı. "İnşaat-Konut" kategorisinin birincisi ise Nef oldu. 

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre, yurt dışı yatırımlarına odaklandıklarını söyleyen Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, hayata geçirecekleri projeleri anlattı:

''Nef, kurulduğu 2010 yılından bu yana en küçük alanları değerlendirerek yaşama katıyor ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlıyor.

2017’de 1,5 milyar TL ciroyla sektör liderliğini devam ettirdik. 2018’de de yüzde 20 büyümeyle 1,75 milyar TL ciroya ulaşacağız. Lüks segment konut satışlarında yüzde 224 büyüdük. Halihazırda satışı süren projelerimizin dışında 2019’da 3 yeni projenin daha lansmanını yapmaya hazırlanıyoruz. Nef Global’le fikir ihracatı gerçekleştirmeye başladık. Önümüzdeki 5 yıl içinde, Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın önde gelen 10 metropolünde Nef markalı projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Öğrenci yurdu markamız Novu’yla ise İstanbul başta olmak üzere, çeşitli şehirlerde 750 milyon TL yatırımla 10 proje ve 15 bin yatak kapasitesine ulaşmayı hedefliyoruz.

Bunların dışında Nef Vakfı’yla şu ana kadar ‘Ailelere Nefes’ adı altında 38 bin 940 aileye, ‘Öğrencilere Nefes’ adı altında 32 bin 738 öğrenciye, ‘Kadınlara Nefes’ adı altında 4 bin 321 kadına, ‘Öğretmenlere Nefes’ adı altında 2 bin 500 öğretmene ulaştık. ‘Evlere Nefes’, sadece 2017 yılında 60 eve nefes oldu. ‘Afrika’ya Nefesle 80 bin insanın hayatına dokunurken ‘Çocuklara Nefes’le 70 okula binin üzerinde bilim kiti bağışladık.

30 anaokulu ve ilkokulu da tamamlayarak Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim ettik. Halihazırda 3 okulumuzun yapımı devam ediyor.”

Nef'e ''İtibarını En Çok Artıran Marka'' ödülü!


Geri Dön