04 / 05 / 2024

Erdoğan Bayraktar'a, Varlıbaş ve Ağaoğlu'dan destek!

Erdoğan Bayraktar'a, Varlıbaş ve Ağaoğlu'dan destek!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, Trabzonlu işadamlarından Trabzon'a yatırım sözü aldı. Bayraktar, 'Trabzon'a gelecek yatırımlarla yeni iş alanları açarak, Trabzon'da işsizliğin belini kıracağız' dedi



Türkiye'nin değişik bölgelerinde yaşayan aralarında Ali Ağaoğlu, Süleyman Varlıbaş gibi isimlerin de bulunduğu binden fazla Trabzonlu işadamı ile İstanbul'da bir araya gelen Bayraktar, Trabzon'a yapılabilecek yatırımları görüşerek yatırım sözü aldı. İşsizlik problemini çözmek için çalıştıklarını kaydeden Bayraktar, yeni yatırımlar, turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve orta ölçekli sanayinin güçlendirilmesiyle istihdam alanlarının da açılacağını söyledi.

'GENçLER İşž SAHİBİ OLACAK'

Öncelikle Trabzon'da ara eleman ve hizmet sektörüne eleman yetiştirmeye yönelik çalışmalarının olacağını anlatan Bayraktar, 'Gençlerimizin kendilerini geliştirmelerine destek olacağız. Ara eleman veya fonksiyon sahibi elemanlar yetiştirerek iş sahibi yapacağız. Gençlerimizi iş sahibi yapmak Trabzon'daki en önemli projemiz' dedi.

'Erdoğan Bayraktar birleştirici olacak'

Ali Ağaoğlu: Trabzon'da bir turizm yatırımı için çalışmalarımızı başlattık. Trabzonlu iş adamlarının tek tek 10'ar 15'er milyon dolarlık yatırımları bir şey ifade etmez, 100 işadamının yan yana gelmesiyle milyar dolarlık proje gerçekleştirilebilir. Bu bir aradalığı da birleştirici yapısıyla Bayraktar sağlayacaktır.

Süleyman Varlıbaş: Trabzon'da Varlıbaş Atapark AVM yatırımını gerçekleştirdik. Yonga'da Ytong ile hafif gaz beton fabrikası kuracağız. İnşaatında 1000 kişiye, açıldığında doğrudan 250 kişiye iş imknı sağlayacak. Erdoğan Bayraktar, büyük ihtimalle kabinede şehircilikten sorumlu bakan olacak ve Trabzon'un markalaşmasına büyük katkı sağlayacak.
Sabah


Geri Dön