29 / 04 / 2024

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihin en önemli sembolleriyle bu yola çıktıklarını, diğer alanlarda Darülaceze'ye sahip çıkacak projeleri de bu anlayışla hayata geçirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Temelini atmak üzere bir araya geldikleri Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri'nin ülkeye, şehre ve sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "Peygamber efendimizin hadisinde buyurduğu gibi insanlara hayrı dokunan kişinin büyüklüğünü ortaya koyacağız. Bu müjdeye muhatap olmak için bu projeye destek veren, katkıda bulunan herkese yine şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu örnek projenin açılışını da beraber yapacağız." ifadelerini kullandı.

"NE DİYOR BU YA SEN NASIL FATİH TORUNUSUN"

Konuşmasının ardından müteahhit firma yetkilisini yanına çağırarak, projeyi ne zaman bitireceğini soran Erdoğan, "36 ay." yanıtını alması üzerine, "Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun? Ne yapıyorsun sen? Hamza Bey, 36 aydan başladı 30 aya indi. Ne diyor bu? Bu müteahhidi değiştirelim biz. Olmaz, olmaz. Sen Kanuni Sultan Süleyman'ı duydun mu? Tanıdın mı? Süleymaniye'yi ne kadar zamanda bitirdi? Mimar Hamza Bey, Süleymaniye'yi ne kadar zamanda bitirdi? Bir yılın altına düşürdü mü? Olmaz. 24 saat anlayışıyla çalışacaksınız ve bir defa kesinlikle önümüzdeki yıl bugünlerde burayı bitirmeniz lazım. Vardiya sistemlerini değiştireceksin. Burada kimse rahatsız olmaz, sen merak etme. Gece gündüz fulltime çalışacaksınız. Şahit olun, 'Söz' diyor. İnşallah aldığımız söz yerine gelir." diye konuştu.

Törene, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Fener Rum Patriği Bartholomeos, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan, Darülaceze İdare Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan ve davetliler katıldı.

İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş'un duasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler tören için hazırlanan butonlara basarak ilk harcı temele döktü.

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön