03 / 05 / 2024

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Önce EYT sonra sözleşmelilere kadro!

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Önce EYT sonra sözleşmelilere kadro!

Milyonların merakla beklediği Kabine toplantısı sona erdi. Sözleşmeli personelin kadroya geçişiyle ilgili süreç yakından takip ediliyordu! Sözleşmeliden kadroya geçişte şartlar neler?



Kabine toplantısı yoğun bir gündemin ardından sona erdi. Yaklaşık 4 saat süren toplantı sonucunda, Pençe Kılıç Hava harekatı ve olası kara harekatının değerlendirilmesi ön görülüyordu. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile sözleşmelilere kadro çalışması da görüşülmesi beklenen bir diğer konuydu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik toplantının ardından oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA: ERDOĞAN AÇIKLADI! SÖZLEŞMELİYE KADRO MÜJDESİ

Erdoğan dan müjde üstüne müjde! Önce EYT sonra sözleşmelilere kadro!

En yüksek asgari ücret artışları son dönemde yapılmıştır. Yatırım, istihdam, üretim ve ihracatla büyüyen Türkiye eylül ayından tarihinin en yüksek istihdam rakamı olan 31,4 milyon rakamına ulaşmıştır. Kamu çalışanları için yapılan 6. toplu sözleşmede maaş artışlarının yanı sıra kadrolarına ilişkin kararlar alınmıştır. Bunlardan biri, uzun yıllardır beklenen memurların ek gösterge artışı meselesini daha önce çözüme kavuşturmuştuk. Bugünkü kabine toplantımızda da hazırlıkları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızca yürütülen kamudaki sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi hususunu değerlendirdik.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön