30 / 04 / 2024

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: Ergin A.Ş.

Proje: Ergin Ada

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...



Farklı sektörlerde birçok başarıya imza atan Ergin A.Ş. Mersin'in ve tüm iş dünyasının ihtiyaç duyduğu son projesi Ergin Ada için ilk adımları attı.

Ergin Ada projesi, Ergin A.Ş. imzasıyla Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği konumda inşa ediliyor. Temellerinin yeni atılmaya başlandığı projede ofis ve dükkanlar bulunuyor.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Tüm zemin katı ve bahçe alanı cafe ve restoranlarla donatılan Ergin Ada, keyif dolu bir yaşam alanı sunuyor. Sadece mükemmel bir ofisi değil aynı zamanda yanı başında yer alan dinlenme ve tazelenme mekanları de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Ergin Ada hayatı kolaylaştıran lokasyonuyla, ofisleriyle ve içinde barındırdığı tüm popüler mekanlarıyla keyfli bir yaşam alanı sunuyor. 

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin Ada projesinde toplam 71 ofis, 8 dükkan ve 6 adet sokak lezzetleri büfesi yer alıyor. Ergin Ada projesinde 3 tip ofis olup metrekareleri 181, 114 ve 218 metrekare olarak değişkenlik gösteriyor. 

Ergin Ada uygun ödeme koşulllarıyla satışa çıkmış olup teslimlerinin  Haziran 2025'te yapılması planlanıyor.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

ERGİN ADA NEREDE? ERGİN ADA LOKASYON BİLGİSİ!

Ergin Ada projesi  Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükseliyor. Ergin Ada projesi, Palmiye CİTY Alışveriş Merkezi'ne, Yenişehir Belediye'sine ve Uğur Okulları'na yakın konumda yer alıyor. 

WEB: https://www.erginada.com/

TEL: 90 555 820 82 83

Fabay Kuşadası Evleri yüzde 40 peşin 24 ay vade fırsatıyla ön satışta! Yeni proje!

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

projeye sor



Geri Dön