30 / 06 / 2024

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kazım Ersözlü tarafından kuruldu. 



Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kazım Ersözlü tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; MÜHENDISLIK VE DANISMANLIK A1-Yurt içi ve yurt dısı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak edis düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dısında mühendislik ve mimarlık çalısmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. A2-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü insaat mühendisligi projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmıs bulunan projenin tadilat ve degisikliginin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dısında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, is merkezi, plaza, konut ve diger her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması,.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön